Автор Тема: Информация за монтанка  (Прочетена 9704 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bob22

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 88
Информация за монтанка
« -: Октомври 18, 2013, 11:34:19 pm »
Здравейте! Мисля да си купя монетар монтанка,дайте малко информация за качество,цени,продавач. Съдейки по името само в Монтана ли се продават? Един колега ми го похвали,но той го видял у друг колега и не знае повече.Благодаря предварително!

Неактивен tatoos_dd

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 138
Re: Информация за монтанка
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2013, 08:58:18 am »
здравеи вав монтана се произвеждат доста апарати има 4-5 маистора.незнам на каква машина сисе спрял.. но моето лично мнение е или на микрон този модел nrg150 или някоя заводска машина с дисплеи че аз сам сменил много ама много машини и от опит разпрах че тези правените гаражните машини са пален боклук.

Неактивен Plamen

• Старши потребител
  • Публикации: 384
« Отговор #2 -: Октомври 19, 2013, 10:00:09 pm »
здравеи вав монтана се произвеждат доста апарати има 4-5 маистора.незнам на каква машина сисе спрял.. но моето лично мнение е или на микрон този модел nrg150 или някоя заводска машина с дисплеи че аз сам сменил много ама много машини и от опит разпрах че тези правените гаражните машини са пален боклук.
   Чак пък пълен боклук :o Немислиш ли,че преувеличаваш? Има гаражни дето бият някои заводски 8)

Неактивен bob22

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2013, 10:24:17 pm »
   Чак пък пълен боклук :o Немислиш ли,че преувеличаваш? Има гаражни дето бият някои заводски 8)
Какво ще ми препоръчаш,имайки предвид че съм новак /от южна България съм/

Неактивен гущера

• Старши потребител
  • Публикации: 345
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2013, 11:09:11 pm »
Ами от каквото почнеш,от там нататък и ще се развиваш!!
парата с която разполагаш е от значение 8)
аз също ти препоръчвам nrg-150 ,тази година работя с този модел и съм много доволен!!!А и ще имаш преимущество за безплатни пренастройки и други екстри от производителя!
Поздрави и успех!
Hard & Heavy
Музиката изгражда характер!!!

Неактивен bob22

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #5 -: Октомври 20, 2013, 03:54:32 am »
Ами от каквото почнеш,от там нататък и ще се развиваш!!
парата с която разполагаш е от значение 8)
аз също ти препоръчвам nrg-150 ,тази година работя с този модел и съм много доволен!!!А и ще имаш преимущество за безплатни пренастройки и други екстри от производителя!
Поздрави и успех!
Имам чисто нов Гарет ГТИ 2500,пълен комплект-малката сонда 9.5",голямата 12.5",дълбочинната орела,но искам да си купя нещо по леко и с по-малко екстри за да го използвам докато се понауча,но все пак да е нещо с акъла си,че ако почна с някой боклук може да ми мине мерака

Неактивен maximus_kn

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
« Отговор #6 -: Октомври 20, 2013, 07:29:28 am »
Всички български апарати са почти еднакви и стават за работа. Когато се обадиш на някой от производителите и искаш да си поръчаш,първо попитай дали е телевизионен техник,дали си контактува с извънземни цивилизации и дали е правил роботи . Ако отговорите са НЕ,поръчай си . Има раздел " Представяне на БГ разработки ", отвори и прочети. От там ще си избереш сам. Успех .
Максимус Децимус Меридиус - Чест и сила!

Неактивен bassilisk

• Старши потребител
  • Публикации: 250
« Отговор #7 -: Октомври 20, 2013, 10:42:55 am »
Щом имаш големия гарет вземи си един аце 250 тъкмо ще имаш опит с тая марка за жти2500 питаи kodokan тои има наблюдения с уреда.

Неактивен vanbg

• Старши потребител
  • Публикации: 347
  • Прогонен
« Отговор #8 -: Октомври 20, 2013, 05:12:47 pm »
Колега,не знам защо ти е втори металотърсач. Важното е да се научиш да работиш с това което имаш , а за това ти трябва време-много време да му свикнеш с настройки на апарата спрямо различни почви,метали и тн. Когато се научи един апарат до съвършенство тогава резултатите ще бъдат по-добри отколкото супер металдетектор и невъзможност за използването му от незнание. Ако е да си дадеш парите - винаги ще има кой да ти ги вземе. Това е моето мнение,дано не съм те объркал. ;) 
Да запазим историята си.

Неактивен shenol58

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 51
  • Büyük köpek kapmak, büyük kelime söyleme!
« Отговор #9 -: Октомври 20, 2013, 06:15:40 pm »
Имам чисто нов Гарет ГТИ 2500,пълен комплект-малката сонда 9.5",голямата 12.5",дълбочинната орела,но искам да си купя нещо по леко и с по-малко екстри за да го използвам докато се понауча,но все пак да е нещо с акъла си,че ако почна с някой боклук може да ми мине мерака
Много, ама много си се прецакал с Гарета- отървавай се по-скоро. Каквото и да вземеш БГ производство ще си 100 пъти по-добре.

Неактивен bassilisk

• Старши потребител
« Отговор #10 -: Октомври 20, 2013, 08:24:55 pm »
Не съм видял клип или мнение че бг уред бие в дълбочина Garet gti2500 или съм пропуснал некое зомби,наи големия му минус е че е тежък ! :P

Неактивен naskob

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 51
« Отговор #11 -: Октомври 20, 2013, 11:02:07 pm »
И да посвикнеш с някоя монтанка , то след това с Гарет-а пак няма да ти е лесно. Много различни машини са. Има хубава тема за 2500 тук във форума. Прочети я цялата и си дай малко повече време и търпение.

Неактивен bassilisk

• Старши потребител
« Отговор #12 -: Октомври 20, 2013, 11:11:30 pm »
това се опитвам да му кажа ама...не се знаи на къде ще избие темата и мнението му.

Неактивен bassilisk

• Старши потребител
« Отговор #13 -: Октомври 20, 2013, 11:21:33 pm »
колега потърси съвет от kodokan все си мисля че не ти трябва малка машина след като имаш всичките варянти на уреда!!!

Неактивен bob22

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2013, 11:38:04 pm »
това се опитвам оа му кажа ама...
Благодаря на всички.Май засега ще почна по сериозно да се уча с Гарета.По нататък ще покаже мерака ми.Много тежка е таз мойта машина,откъсва ми ръцете,за това искам по-лека.Че и малко сложничка ми се вижда - за настройки и т.н. Ако някой е спец на Гарет ЖТИ 2500 нека се обади, мога да взема уроци на живо,ще почерпя подобаващо,или да ми препоръчате такъв.От централна южна България съм,разтоянието,времето и разходите не ме бъркат. Поздрав и успех всички!