Автор Тема: Търсене в детски площадки  (Прочетена 13026 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 862
Re: Търсене в детски площадки
« Отговор #15 -: Октомври 14, 2013, 11:21:47 pm »
>:( По-добре да не ви виждат с апарат в ръце, където и да е. При мен дойдоха у дома и ми прибраха "косачката". Много бяха разочаровани, че не откриха нищо друго освен няколко апликацийки от ТУРСКО. Дознания, простотии и в крайна сметка, машинката остана в полза на държавата. Сега закона го направиха такъв, че по-добре си изберете някой невинен минувач, пуснете му едно олово в челото и ще бъдете по-малки престъпници отколкото, ако се занимавате с любимото си хоби. Яд ме е да подхващам тази тема, ама ..... гадна държава! Сега и за фрагмент (керамика, шайба и т.н.) си заминаваш.
Колега,ако не са намерили нищо незаконно нямат право да ти конфискуват машинката.Най вероятно не си си знаел правата.От това нещо, доста често се случва да се възползват органите на реда.
поздрави

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
Re: Търсене в детски площадки
« Отговор #16 -: Октомври 15, 2013, 08:12:13 am »
Стига бе, до там ли се стигна, да се рови на децата площадките, ще ни се смеят хората и то с право.
Това е началото колега,после се ходи по училищните дворове и се почва:пари,цигари,семки и в повечето случаи се свършва с красиво меле  ;)