Автор Тема: Търсене в детски площадки  (Прочетена 13024 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dosko

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 7
Търсене в детски площадки
« -: Октомври 10, 2013, 03:15:20 pm »
Здравейте, нов съм и за това искам да ви попитам до колко е законно да се търси на детските площадки? Като дете съм губил доста стотинки в пясъка зад блока, интересно ми е дали някой може да ти направи проблем при такъв вид търсене , все пак не става въпрос за археологически обект а детска площадка ? За да допълня преди полвин година малката ми братовчедка зимайки кофа с пясък за котката от такава площадка, намери скъсана златна гривна, това също е интересно и до някъде приятно за намиране. Та въпросът ми е легално ли е това, и някой от вас практикувал ли го е, за да знам тази събота дали да не обиколя сутринта детските площадки, благодаря предварително  :)

Неактивен Deroni

• Старши потребител
  • Публикации: 374
Re: Търсене в детски площадки
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2013, 03:24:46 pm »
Ами ще проверят архива и ще стане ясно че преди да се построи квартала и площадката отдолу е имало римска станция и тогава почваш да газиш в лука.

Неактивен гущера

• Старши потребител
  • Публикации: 345
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2013, 09:15:23 pm »
Това лято 2пъти ходих(по-сред нощ) в градския парк 8) сума ти и джунджурии намерих -забавно е !но все пак се криех!!! ;)
Hard & Heavy
Музиката изгражда характер!!!

Неактивен Dosko

• Нов потребител
  • *
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2013, 09:13:05 am »
Значи ако излезна рано сутринта, може и да изям дървото, а вечерта с какво виждаше с челник ли ? Макар, че поне в квартала никога не съм виждал полиция, но и единствения по-голям парк е точно пред кметсвото а там има камери едно друго не ми се рискува... Другото за което, се сещам, е че има игрища за плажен волейбол, които също, ще са бъкани със стотинки и други загубени вещи ;)

Неактивен гущера

• Старши потребител
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2013, 06:58:22 pm »
E с челник или фенерче естествено 8)
но при мен и двата парка са доста големи ,тъмни и дълбоки ;)
Hard & Heavy

Неактивен sdsds

• Напреднал потребител
  • Публикации: 196
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2013, 11:03:18 pm »
Значи ако излезна рано сутринта, може и да изям дървото, а вечерта с какво виждаше с челник ли ? Макар, че поне в квартала никога не съм виждал полиция, но и единствения по-голям парк е точно пред кметсвото а там има камери едно друго не ми се рискува... Другото за което, се сещам, е че има игрища за плажен волейбол, които също, ще са бъкани със стотинки и други загубени вещи ;)

Пич не знам защо трябва да се криеш от полицаите ,а не от ограничени граждани  :( ,все пак не се катериш от тераса на тераса,че да се пазиш от тях.И аз в началото се оглеждах като стрелян заек,ама във Варна сме някак си "по-свободни" Обикновенно питат разпитват...единствената негативна случка беше...тъкмо си вдигам чукалата и някакъв колоездач ме напсува в множествено число(явно е имал в предвид всички престъпници като мен)   ;D Ама хора всякакви,елементарни хора има на всякъде.Профуча с колелото прекалено бързо за да му обясня по втория начин за хобито ми  ;D
Забраних си ,да посещавам и участвам във форуми !

Неактивен Dosko

• Нов потребител
  • *
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2013, 12:46:42 pm »
Днеска бях, едното волейболно игрище и открих само 10 стотинки, или някой претърсва или гаретчето ми (аце 250) е доста слабичко за такива работи, след това отидох до една детска площадка и там намерих още 10 стотинки и разни други боклуци, но да ви кажа не ми пукаше особено, бях го сложил на рамо и си се разкарвах като пич... Ако има някой от Пловдив много бих искал да обменя опит да ме научи на това онова, защото съм много нов и сигурно при правилно търсене ще има много много повече успех :)

Неактивен гущера

• Старши потребител
« Отговор #7 -: Октомври 12, 2013, 12:53:08 pm »
Проблема на наблюдателите съграждани и селяни е че отхвърлят това което не разбират!!!А другото е чиста завист и злоба !!! ;)
Hard & Heavy

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2013, 03:30:31 pm »
Стига бе, до там ли се стигна, да се рови на децата площадките, ще ни се смеят хората и то с право.

Неактивен stanislav1916

• Напреднал потребител
  • Публикации: 217
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2013, 04:16:10 pm »
Стига бе, до там ли се стигна, да се рови на децата площадките, ще ни се смеят хората и то с право.

Да,да прав си смешно е да се рови вав детски площатки  .Търкаите из нивите и балканите 100% ще намерите къде ,къде по- интересни неща...

Неактивен Dosko

• Нов потребител
  • *
« Отговор #10 -: Октомври 12, 2013, 06:25:30 pm »
Преди малко се връщам от нивата, която всъщност от 8 години никой не е подържал и нива е малко пресилено да се каже, по скоро малка джунгла, но с 2ма приятели едно мачете и една лопата от къщата под наща нива пооправихме малко положението, бутнахме 20тина дървета, понаправихме си път през клоните, но като цяло стари пирони, полвин подкова и една стара гилза, нищо интересно, но си направихме много добра разходка и се научихме да режем дървета с мачете  ;D И човека от, който взехме лопатата бая ни се зачуди какви сме но ни я даде  ;D

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1477
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2013, 10:45:13 pm »
...бутнахме 20тина дървета...

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #12 -: Октомври 12, 2013, 10:53:17 pm »
Маи сте ходили за дърва а не да търкате. ;D :o

Неактивен asparuh12

• Ветеран
  • Публикации: 523
  • Прогонен
« Отговор #13 -: Октомври 13, 2013, 11:36:32 pm »
Все пак -колегите да не се правят на китайци-заради едното ровене за стотинки може да последва обръщане на къщата наопаки..имайте предвид че са ми вдигали бебе от креватчето..---таа одете си дето искате ...под безобидната тема мое а си изгори некой...бабата също не вярвала на средния си пръст (ако някой не знае вица -да ми пише на лични)

Неактивен walkan69

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #14 -: Октомври 14, 2013, 11:01:20 pm »
 >:( По-добре да не ви виждат с апарат в ръце, където и да е. При мен дойдоха у дома и ми прибраха "косачката". Много бяха разочаровани, че не откриха нищо друго освен няколко апликацийки от ТУРСКО. Дознания, простотии и в крайна сметка, машинката остана в полза на държавата. Сега закона го направиха такъв, че по-добре си изберете някой невинен минувач, пуснете му едно олово в челото и ще бъдете по-малки престъпници отколкото, ако се занимавате с любимото си хоби. Яд ме е да подхващам тази тема, ама ..... гадна държава! Сега и за фрагмент (керамика, шайба и т.н.) си заминаваш.
Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи.
Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо.
При нас съчетаваме теорията с практиката.
Нищо не работи и нямаме понятие защо.