Автор Тема: Моля за съдействие  (Прочетена 8640 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен denzel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 85
  • Моля колегите за съдействие.
Моля за съдействие
« -: Септември 14, 2013, 12:48:39 pm »
Моля колегите за съдействие;Здравейте приятели,в момента работя с Минелаб Еурека Голд но искам да си взема втора машина,насочил съм се към ХП ГолдМахх в4.ОТ гр Пл-в съм и ако има колеги около мен примерно 100-150км,да направим тест,ще съм благодарен.

Неактивен deultum

• Тестова група
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 197
Re: Моля за съдействие
« Отговор #1 -: Септември 14, 2013, 02:05:00 pm »
колега от кога работиш с еурека голд?

Неактивен pirata29

• Старши потребител
  • Публикации: 432
  • Късмет на всеки
« Отговор #2 -: Септември 14, 2013, 02:28:10 pm »
колега
според мен си вземи деус
мисля че ще ти върши доста добра работа
Успех на всички

Неактивен Mladencho

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 634
« Отговор #3 -: Септември 14, 2013, 04:45:20 pm »
Здравей колега. От около половин година съм с ГМП,доста машини съм сменил,но от тази за сега съм най доволен,заслужава си парите.
Предполагам,че и деуса ще е добро решение,но аз предпочетох ГМП защото има голям избор на сонди и издържа повече време с едно зареждане спрямо деуса,но пък деуса има повече настройки.
Все пак вземи тази машина,която най ти харесва и ти е на сърце.
Успех и късмет.

"Животът на човекът е това,което той сам мисли за него"  -  Марк Аврелий

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
  • Публикации: 403
« Отговор #4 -: Септември 14, 2013, 06:13:04 pm »
Колега аз работя с ГМ-4 и съм много доволен от нея....не е много скъпа машина и е доста бърза....работи се много лесно и спокойно....има си и недостатъци....трудно се работи до далекопроводи...Колегата те съветва да си вземеш Деус..за мен Деуса е префарцунена машина и е за хора които не си знаят парите ......не те съветвам с тези пари ще си купиш още две машини и ще работиш на подходящ обект с подходящата машина....Това си е лично мое мнение и се извинявам ако съм засегнал някого с моето мнение....

Неактивен pirata29

• Старши потребител
  • Късмет на всеки
« Отговор #5 -: Септември 14, 2013, 08:22:34 pm »
не си ме засегнал
аз също не мога да си позволя да си купа деус
ама съм работил и знам на какво е способен
всичко зависи от финансите поне според мен
а за откриването от късмета
Успех на всички

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
« Отговор #6 -: Септември 14, 2013, 08:55:47 pm »
Аз не съм работил с Деус само съм виждал клипове и много го хвалят....не знам какво толкова има в него....разкажи с какво толкова превъзхожда другите машини...ще ми е много интересно... :)

Неактивен pirata29

• Старши потребител
  • Късмет на всеки
« Отговор #7 -: Септември 14, 2013, 09:53:55 pm »
има избор от програми
бърз и бавен режим
много лек
няма кабели
ако имаш възможност да поработиш ще разбереш за какво говоря
Успех на всички

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
« Отговор #8 -: Септември 14, 2013, 10:38:54 pm »
Да ти кажа предпочитам да си търкам с маската...всичко си опира до късмета....и от 5000лв.да си купиш машина няма ли нищо под нея нищо няма да хване...едно време гъдулките колко нещо извадиха и сега дори продължават да вадят....така че ще търкаме с каквото имаме и дай боже касмет друго не ни трябва.... ;)

Неактивен denzel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #9 -: Септември 14, 2013, 10:47:01 pm »
Всичко,което е написал Пирата29 за Деуса е вярно,но аз питам къде му е дълбочината.

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
« Отговор #10 -: Септември 14, 2013, 11:06:21 pm »
Не знам дълбочината на Деуса каква е но ако е стабилен на ход не може да има кои знае каква дълбочина...машина която е надута и хваща дълбоки сигнали не може да е бърза и е спокойна на ход...имам три гъдулки които едната е доста усилена и доста бавно и трудно се работи с нея ....усобедно на замърсено е направо невъзможно...така че пак казвам не може Деуса да работи перфектно и да има супер дълбочина... :)

Неактивен emilio

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #11 -: Септември 15, 2013, 08:20:03 am »
Моля колегите за съдействие;Здравейте приятели,в момента работя с Минелаб Еурека Голд но искам да си взема втора машина,насочил съм се към ХП ГолдМахх в4.ОТ гр Пл-в съм и ако има колеги около мен примерно 100-150км,да направим тест,ще съм благодарен.
Продай ми Еуреката и си купи Деус

Неактивен denzel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #12 -: Септември 15, 2013, 08:55:39 am »
Колега написъл съм,че искам да си взема и втора машина.

Неактивен vvarbanov

• Ветеран
  • Публикации: 1284
  • Вар Баний
« Отговор #13 -: Септември 15, 2013, 09:38:33 am »
Не знам дълбочината на Деуса каква е но ако е стабилен на ход не може да има кои знае каква дълбочина...машина която е надута и хваща дълбоки сигнали не може да е бърза и е спокойна на ход...имам три гъдулки които едната е доста усилена и доста бавно и трудно се работи с нея ....усобедно на замърсено е направо невъзможно...така че пак казвам не може Деуса да работи перфектно и да има супер дълбочина... :)
Малко са майсторите които могат да направят добра машина.Бай Димитър от Силистра и Гроздю правеха най добрите детектори.Защото същите бяха през 90% от времето си търсачи.
Хубавият металдетектор трябва при максимално издуване да бъде изключително спокоен с равен непроменлив тон.В никакъв случай да не се влияе от разклащане или удари.Всички машини трябва да ги правят така и да търсят увеличаване на дълбочината ,но в никакъв случай за сметка на стабилноста.При това положение въпреки че машината е минимум издута хваща по дълбоки и по вече сигнали от въздушните пушки.Виждал съм машини на двамата Ангеловци от Русе ,даже с единия излизахме да търсим и пробваме ,не стават.Гечев на 4-5 години правеше по една хубава машина между другите ,но и той не знае как и защо става такава.Станимир от Варна и той не можеше да ги докара.Тия хора може да са променили техниките си ама се съмнявам като гледам разни клипове.
Трябва да се въведе стандарт като всички металдетектори наши и чужди да могат да се издуват само до там до където остават стабилни с равен плътен тон и без да се влияят от механични удари.Всичко друго е от лукавого. :P
При това положение много лесно ще се установи кой металдетектор хваща най дълбоко.
Ненормалното увеличение на чувствителноста е в полза само на производителите които вземат акъла на новобранците по тоя начин и шашкат и заблуждават който се върже от другите.  :-\

Неактивен pirata29

• Старши потребител
  • Късмет на всеки
« Отговор #14 -: Септември 15, 2013, 10:09:24 am »
ех колеги
направо ви завиждам
около мен освен PI друго не работи
Успех на всички