Автор Тема: Работа с багети  (Прочетена 83140 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
Re: Работа с багети
« Отговор #90 -: Август 14, 2013, 10:06:57 pm »
Някой ще си признае ли или да сподели ,че с багети, махала и тем подобни или без тях само със силата на мисълта е намирал нещо? като Нещо имам в предвид находка а не вода хора и подобни.???
И мен ме заинтригува този въпрос и ще се радвам на конкретен отговор.

Неактивен vvarbanov

• Ветеран
  • Публикации: 1249
  • Вар Баний
« Отговор #91 -: Август 14, 2013, 10:38:31 pm »
Даже сред иманярите няма слухове за намерени съкровища с багети.Такива не са конфискувани от МВР и никога не са постъпвали в музеите.Ако намирането с багети беше възможно то регистрацията им щеше да бъде задължителна и невъзможна.Какъвто беше случая с металдетекторите.Казват че багетите са били известни преди хиляди години.Би трябвало до сега да не остане златна пара в земята,а само медни и тук там някоя сребърна.Йорданка Юрукова пише че в България на година се намират по 40-50 колективни находки и за нито една няма данни да е намерена с багети.Вярно че тия съкровища не са големи и багетистите може би за това не могат да ги хванат.Но в тая криза трудно могат да се намерят 2-3 тона злато за да изпробваме някоя електронна багета как работи.
И аз съм се интересувал дали работят багетите  и правих опити с тях.Трябва да почна с това че всички живи същества имат електрическо поле което се поражда от движенията които правят или е резултат от електрохимична реакция.Някои хищници имат органи за регистриране на електромагнитното поле което излъчват жертвите им за да ги откриват по лесно.    link...   Някои учени отиват по далече като казват че първоначално всички живи организми са имали тая способност. https://www.lafim.com/modules.php?name=News&file=article&sid=631 Такава опция би била много полезна и на хората.Тогава човек би усетил електромагнитното поле на притаен в засада хищник или друг човек с враждебни намерения.Забелязал съм че като се мине покрай кинескопа на телевизора когато е наелектризиран това се усеща защото косъмчетата на ръката настръхват.Тоест човек може да усети електромагнитното поле.
Подземната вода се движи и също създава такова електрическо поле което багетиста регистрира.Това е според някои руски изследвания.
Забелязал съм както и руснаците че човек не реагира съзнателно.Мускулите които държат багета реагират неконтролируемо и без съзнателната намеса на багетиста.(Такава реакция би била по бърза и ефикасна при регистриране на евентуална опасност.)
Правил съм много опити с колеги по антични крепости и селища,но нищо не сме намирали с багетите.Имах електронна багета ,един приятел ми я донесе 87-ма г. от САЩ.На същите селища и крепости след време се намериха златни обеци,пръстени и солиди.
Интересното е че като ми скрият (и не само на мен) златен пръстен или монета я намирам.Това го могат повечето багетисти.В случая обаче според мен багетиста се ориентира къде е монетата по изменението на електромагнитното поле на присъстващите хора които знаят къде е скрита парата.
Водили сме багетист след като сме засекли разпиляна колективна находка.От 150 м. без да му казваме къде е ,той отива с багета право отгоре и.Много истории съм чувал как иманяри водят човек с багети и той им показва точно мястото където те си мислят че е заровено златото.Като става въпрос за несъществуващи тонове злато.С две думи багетите служат да регистрират несъзнателните конвулсии на търсещия породени от изменението на електромагнитното поле на присъстващите.Които знаят къде е скрит предмета и несъзнателно по тоя начин му подсказват.
Никакви атомни ядра ,резонанси и лъчи.За толкова години познавам стотици иманяри,всеки познава по още толкова и няма нито един да ми каже че някой е намерил нещо с багета.Виж с МТ,рамки и кантари има много случаи.Правенето на електронни багети трябва да се забрани със закон ,както е забранено и правенето на перпетуум-мобиле. ;D ;D ;D

Неактивен NUCO

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
  • Фишер- Златна буболечка
« Отговор #92 -: Август 14, 2013, 10:55:50 pm »
Не знам как става ама действа.Аз бачкам в фирма която се занимава с изкопни работи,полагане на тръби ,кабели и др.Имам медни багети от тел и с тях хващам кабели ,канализации,и вода по улиците където работим (само не мога да ги селектирам кое какво е),и доста подземни комуникации сме спасили от скъсване благодарние  на багетите.Даже мога да определя преблизителна дълбочина.Обаче на един кър водихме един познат багетист да ни каже къде е целта,пусна омнитрона полива сондите с вода ,чакахме 5 мин.кръсти се ,нарежда огледала по земята,пак се кръсти(цял спектакъл),беше настроил на злато и нищо,после пусна на сребро и пак нищо и на желязо пак неще,само се върти в кръг и йок.Та за мен тези омнитрони са си жив ташак,щото после колко работи изленаха от този кър само господ знае.         

Неактивен asparuh12

• Ветеран
  • Публикации: 523
  • Прогонен
« Отговор #93 -: Август 15, 2013, 01:00:30 am »
Koлкото по малко се пише е по-добре ,всеки да си ходи както намери ,,и по-малко коментари-няма смисъл!

Неактивен WATERRESIST

• Старши потребител
  • Публикации: 428
  • Living In The Past
« Отговор #94 -: Август 15, 2013, 11:15:41 am »
То дето се вика ако някой е хванал господ за шлифера надали ще тръгне да разправя да се хвали и да пише как с багетите троши наред находките, има и такава версия по темата според мен. Дето казва колегата от горния пост всеки да си ходи и да търси както знае и с каквото може. а аз пък знам за хора санували определени неща и после са ги намирали така както са ги санували, това означава, че в цялата работа има свръхестествени неща който все още конвенционалната наука не може да обясни.

Неактивен IMPTOTAVG

• Напреднал потребител
  • Публикации: 177
  • Pirat Black Devil 2in1
« Отговор #95 -: Август 15, 2013, 01:47:00 pm »
Бай ти Върбанов е прав , ако някой беше ударил находка , нямаше как да не се разчуе... Нали знаеш как е в нашите среди , единственото което съм чувал е за един дядо дето с махало навремето се убил да вади едни лампи едно чудо ....
Представете си свят в който в кутиите с цигари няма фолио , и бирата е с коркови тапи ....

Official GARRETT hater !

Неактивен vvarbanov

• Ветеран
  • Вар Баний
« Отговор #96 -: Август 15, 2013, 02:29:13 pm »
Цитат "То дето се вика ако някой е хванал господ за шлифера надали ще тръгне да разправя да се хвали и да пише как с багетите троши наред находките, има и такава версия по темата според мен. Дето казва колегата от горния пост всеки да си ходи и да търси както знае и с каквото може. а аз пък знам за хора санували определени неща и после са ги намирали така както са ги санували, това означава, че в цялата работа има свръхестествени неща който все още конвенционалната наука не може да обясни."

Тия приказки за шлифера на господ и за бягащите срещу нас щастливи собственици на електронни багети целят да размътят главите на иманярите за да загубим и малкото разсъдък дето ни е останал и да си купим от багетите.Електронните багети са високо-технологична мастурбация и може да доставят удоволствие ,но в крайна сметка не вършат работа.Чудно ми е защо майсторите на тия устройства не отидат да извадят някое гърне вместо да се мъчат да ни убеждават че работят.То само докато ги пробват ще намерят без да искат гърне или поне златна пара.Защото в България няма чисто от съкровища място за да си настроиш багетата и да почнеш да търсиш.То е ясно че продавача вече е хванал господ за шлифера,а нас ни приканва да го хванем за средния пръст.
Ако някои хора трошат находките ,семействата,жените,децата,братя,сестри,чичовци,лели и братовчеди щяха да разберат и до сега да се е разчуло.Щеше да има арести и конфискации.Това не може да се запази в тайна защото трябва и да се продава.Тогава от купувачите ще тръгнат слухове.
От друга страна България е малка държава и не е необходимо да се продадат две такива далеко-търсещи багети ,защото ще се смущават и ще си пречат.
Значи ако аз имам една такава багета само след 10 години хората в България ще спрат да сънуват къде има злато и ще могат да спят спокойно. ;D ;D ;D

Неактивен chiko

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #97 -: Август 15, 2013, 03:38:37 pm »
 vvarbanov ако на теб с багета не ти е провървяло, то горе долу по същото време когато си имал ел. багета на други им провървя но се поиздъниха.Виж пред бургаския музей саркофага .Той е тяхно откритие  и то само с багет от 2 километра.Да не ти казвам какво имаше вътре.

Неактивен vvarbanov

• Ветеран
  • Вар Баний
« Отговор #98 -: Август 15, 2013, 04:48:39 pm »
vvarbanov ако на теб с багета не ти е провървяло, то горе долу по същото време когато си имал ел. багета на други им провървя но се поиздъниха.Виж пред бургаския музей саркофага .Той е тяхно откритие  и то само с багет от 2 километра.Да не ти казвам какво имаше вътре.

Нищо кажи какво имаше вътре за да ме е яд че не съм го купил.
То няма как да ти провърви в иманярската лотария защото багета въобще не работи.Електронната багета представлява билет от 1 000 лева за безнадежно ходене пеша по баирите.Ако се рекламира че "Укрепва здравето и развива мускулатурата на крайниците" ще има по голям успех с продажбата и. :D

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #99 -: Август 15, 2013, 04:56:38 pm »
Само не разбрах, колко струва багетата на "майстора" , ако е до 20 лева, вземам една.  ::)

Неактивен WATERRESIST

• Старши потребител
  • Публикации: 428
  • Living In The Past
« Отговор #100 -: Август 15, 2013, 05:13:00 pm »
Само не разбрах, колко струва багетата на "майстора" , ако е до 20 лева, вземам една.  ::)
хъ хъ хъ колегите споменаха цена от 6000.00 лв нагоре

Неактивен chiko

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #101 -: Август 15, 2013, 05:20:45 pm »
vvarbanov може да попровериш и да поразпиташ за случая  и ще разбереш. Щом и купуваш ще се намери кой да ти каже.Пък и то така гръмна . Казвам ти го защото твърдеше че не се е чуло да има нещо открито с багет.Багетиста ми беше и приятел даже.И аз като тебе тогава го гледах с насмешка но.....

jamamoto

• Гост
« Отговор #102 -: Август 16, 2013, 09:20:43 am »
Колегата chiko веднага в графа ПРОИЗВОДИТЕЛИ и проблема се решава  ;D

Неактивен alexserviz

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #103 -: Януари 03, 2014, 11:00:14 pm »
за колегата физик ,да пробва с един компас вертикално движение на компаса , близо до огледало и да докаже с научни физични методи движението на стрелката................просто огледалото трябва да е по високо от 1 метър.........