0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Някой ще си признае ли или да сподели ,че с багети, махала и тем подобни или без тях само със силата на мисълта е намирал нещо? като Нещо имам в предвид находка а не вода хора и подобни.
Цитат "То дето се вика ако някой е хванал господ за шлифера надали ще тръгне да разправя да се хвали и да пише как с багетите троши наред находките, има и такава версия по темата според мен. Дето казва колегата от горния пост всеки да си ходи и да търси както знае и с каквото може. а аз пък знам за хора санували определени неща и после са ги намирали така както са ги санували, това означава, че в цялата работа има свръхестествени неща който все още конвенционалната наука не може да обясни."
vvarbanov ако на теб с багета не ти е провървяло, то горе долу по същото време когато си имал ел. багета на други им провървя но се поиздъниха.Виж пред бургаския музей саркофага .Той е тяхно откритие и то само с багет от 2 километра.Да не ти казвам какво имаше вътре.
Само не разбрах, колко струва багетата на "майстора" , ако е до 20 лева, вземам една.