0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Колеги познавам няколко балъка с подобна техника които са толкова напред с материала че колегите с монетарките срещу тях да бягат няма да могат да ги настигнат.
Колеги не искам да се обиждате но ми приличате на три годишни деца които искат да подкарат кола. Липсват ви знания и опит за тази работа свързана с багетите и поради това и хора които са закупили подобна техника свързана с радиестезията нямат успехи. И за това има толкова негативни мнения по тази тема. Наистина познавам факири в тази област на които съм правил електрониките и от тях съм понаучил доста неща и за това съм пуснал няколко уреда но те са са по различни от тези на Нотци.
То това е стандартното обяснение на всички търговци на подобна "техника", а именно, че клиентът е некадърен и неук и за това техниката не върши работа. Аз лично имам две висши образования - едното е физика, а другото е инженерна специалност. Хайде обясни ми на мен инженер физика, на какъв известен на науката принцип е базирана тази невероятна техника. Няма ли научна обосновка значи е чиста измама. Надявам се си по-интелигентен от оня келеш РОКИ83 и няма да тръгнеш да ме заплашваш с физическа саморазправа в лични съобщения. Написал ми не едно ами четири съобщения идиота едно след друго. То бива малоумна сган, но чак толкова не бива.