Автор Тема: Работа с багети  (Прочетена 83133 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен IMPTOTAVG

• Напреднал потребител
  • Публикации: 177
  • Pirat Black Devil 2in1
Re: Работа с багети
« Отговор #15 -: Август 10, 2013, 08:14:05 pm »
Лелеееее как се смях , ай стига бе :D Само като видях с какви обувки ходят да копаят ми стана смешно , ама като видях наредените тухли и най-вече гърнето от ония замразените десертчета просто смях в залата :D

П.С. : Ще намеря аз гърне и ще го извадя без една дума .... да бе да :D ще ме чуят чак отатък балкана :D
Представете си свят в който в кутиите с цигари няма фолио , и бирата е с коркови тапи ....

Official GARRETT hater !

jamamoto

• Гост
« Отговор #16 -: Август 10, 2013, 08:25:37 pm »
Тези ако не са някой румънски роми пак си е работа,те ходят с такива пантофи ;D
« Последна редакция: Август 10, 2013, 08:29:51 pm от jamamoto »

Неактивен Plamen

• Старши потребител
  • Публикации: 384
« Отговор #17 -: Август 10, 2013, 10:40:58 pm »
Аз,съм песимист отностно багетите.Но сме правели проби с златен и с сребърен предмет,който аз лично съм го скривал,но без да го заравям и багетиста го открива.Е, това не мога да си обесня как е възможно.Ако някой знае нека сподели.Поздрави на всички колеги.

Керкенез

• Гост
« Отговор #18 -: Август 10, 2013, 11:37:17 pm »
Точно в десятката, колега Керкенез  . В допълнение може и да попрочете някоя книжка за радиестезия за начинаещи. И види ли такова чудо на техническия гений с имена Омнитрон, Електроскоп, Ц-скоп да бяга на далече и да си плюе в пазвата.
 М/у впрочем дистанционния локатор си е един елементарен генератор на честоти украсен с хубава кутийка, бутончета и цифров индикатор и всякакви др. излишни измишльотини. Оригиналните Омнитрони са в в комплект с много хубаво,ефектно куфарче, точно като по филмите дето ги отварят и вадят някакво извънземно устройство и обръщат сюжета на филма.
 И за жълтия кантарион си прав, пиша от личен опит.
 Поздрави ;) .

За книжката щях да кажа допълнително,когато човека ме попита как точно ще работи.....Нямам нищо против генераторите,но когато вършат някаква работа,а не както в случая ги свързват(както ли става тая връзка??!!)с багети,за да придават техническа тежест на случая.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1523
« Отговор #19 -: Август 10, 2013, 11:47:58 pm »
Да. Най просто казано това са багети свързани с генератор за честоти.

Керкенез

• Гост
« Отговор #20 -: Август 10, 2013, 11:53:20 pm »
Откъде ли ми хрумна изведнъж.....случвало ли ви се да видите как муха попада на паяжина?Как мухата с последни сили се опитва да се измъкне.Борба на живот и смърт.Иии,какво ми хрумва изведнъж-спасявам я.Изпитвам удовлетворение,с моето чувство за справедливост.Спасил съм един живот....доизкусурил съм природата,щото тя не си знае работата.....напоследък попремислих за нещата.Вече не спасявам мухите.Почнах да вярвам,че нещата дето се случват трябва да се случат.Оня дето ги планира е по-умен от мене.Та това е.

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #21 -: Август 11, 2013, 12:03:33 am »
Преди време познавах един старец който го търсеха постоянно .Ходеше с две пръчици и търсеше вода , с това бих до някъде се съгласил.Но това с електроника и с мистична връзка между нея и багетите не ми се вярва.А това с молекули и километри няма да го коментирам ,това го има само в Холивуд.Ето няколко типа багети и едно видео.

https://vbox7.com/play:1c7e94b2b8&start=342&r=emb
« Последна редакция: Август 11, 2013, 12:10:25 am от emoxristov »

Неактивен IMPTOTAVG

• Напреднал потребител
  • Публикации: 177
  • Pirat Black Devil 2in1
« Отговор #22 -: Август 11, 2013, 12:06:32 am »
Откъде ли ми хрумна изведнъж.....случвало ли ви се да видите как муха попада на паяжина?Как мухата с последни сили се опитва да се измъкне.Борба на живот и смърт.Иии,какво ми хрумва изведнъж-спасявам я.Изпитвам удовлетворение,с моето чувство за справедливост.Спасил съм един живот....доизкусурил съм природата,щото тя не си знае работата.....напоследък попремислих за нещата.Вече не спасявам мухите.Почнах да вярвам,че нещата дето се случват трябва да се случат.Оня дето ги планира е по-умен от мене.Та това е.

! ОФТОПИК !

Като спасиш мухата , не мислиш ли за паяка ? Тва е все едно тия от Нешънъл Джиографик да ходят да спасяват антилопите да не ги изядат лъвиците. Ама бая се поотнесох и аз ... живи и здрави ;)
Представете си свят в който в кутиите с цигари няма фолио , и бирата е с коркови тапи ....

Official GARRETT hater !

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Прогонен
« Отговор #23 -: Август 11, 2013, 12:15:16 am »
Ето и багети който търсят WiFi. ;D ;D ;D

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1523
« Отговор #24 -: Август 11, 2013, 12:20:18 am »
Това е чатал(пак се използва в радиестезията) с присадени индикатори, не багети.
Ама е подобно творение на това ,което обсъждаме
Поздрави.

Керкенез

• Гост
« Отговор #25 -: Август 11, 2013, 01:55:07 am »
! ОФТОПИК !

Като спасиш мухата , не мислиш ли за паяка ? Тва е все едно тия от Нешънъл Джиографик да ходят да спасяват антилопите да не ги изядат лъвиците. Ама бая се поотнесох и аз ... живи и здрави ;)

Точно така.Значи както мислим за балъка(рибата),трябва да мислим и за рибаря.Даже ние и да не мислим,някой мисли за всичко.Оставяш реката да си тече както си знае.....

Неактивен chiko

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #26 -: Август 12, 2013, 09:58:51 pm »
Колеги познавам няколко балъка с подобна техника които са толкова напред с материала че колегите с монетарките срещу тях да бягат няма да могат да ги настигнат.

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Прогонен
« Отговор #27 -: Август 12, 2013, 10:19:26 pm »
Колега chiko , до колкото зная и ти произвеждаш такива електронни багети.Можеш ли да обясниш как електрониката прави връзка с багетите ? Как дискриминира металите ? По какъв принцип става засичането на метали на това голямо разстояние и дълбочина ? Благодаря

Неактивен glogov

• Старши потребител
  • Публикации: 414
« Отговор #28 -: Август 12, 2013, 11:02:35 pm »
Колеги познавам няколко балъка с подобна техника които са толкова напред с материала че колегите с монетарките срещу тях да бягат няма да могат да ги настигнат.

Ц-ц-ц, ей и си вярваш.  ;D
Каквото и да ти говорат, винаги идва дума за пари!

Неактивен horhe_69

• Напреднал потребител
  • Публикации: 218
« Отговор #29 -: Август 13, 2013, 12:02:42 am »
Колега Чико и ас ги познавам тези хора ама като гледам никои от тях не е цъфнал бял цвят даже има и един с окаем 5000 които им се връзва на акъла и бяга по баирите затова не ги разправяй тия че този или оня е напред от най вече електрони багети