0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Точно в десятката, колега Керкенез . В допълнение може и да попрочете някоя книжка за радиестезия за начинаещи. И види ли такова чудо на техническия гений с имена Омнитрон, Електроскоп, Ц-скоп да бяга на далече и да си плюе в пазвата. М/у впрочем дистанционния локатор си е един елементарен генератор на честоти украсен с хубава кутийка, бутончета и цифров индикатор и всякакви др. излишни измишльотини. Оригиналните Омнитрони са в в комплект с много хубаво,ефектно куфарче, точно като по филмите дето ги отварят и вадят някакво извънземно устройство и обръщат сюжета на филма. И за жълтия кантарион си прав, пиша от личен опит. Поздрави .
Откъде ли ми хрумна изведнъж.....случвало ли ви се да видите как муха попада на паяжина?Как мухата с последни сили се опитва да се измъкне.Борба на живот и смърт.Иии,какво ми хрумва изведнъж-спасявам я.Изпитвам удовлетворение,с моето чувство за справедливост.Спасил съм един живот....доизкусурил съм природата,щото тя не си знае работата.....напоследък попремислих за нещата.Вече не спасявам мухите.Почнах да вярвам,че нещата дето се случват трябва да се случат.Оня дето ги планира е по-умен от мене.Та това е.
! ОФТОПИК !Като спасиш мухата , не мислиш ли за паяка ? Тва е все едно тия от Нешънъл Джиографик да ходят да спасяват антилопите да не ги изядат лъвиците. Ама бая се поотнесох и аз ... живи и здрави
Колеги познавам няколко балъка с подобна техника които са толкова напред с материала че колегите с монетарките срещу тях да бягат няма да могат да ги настигнат.