Автор Тема: Работа с багети  (Прочетена 83132 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен GALBA

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 147
Работа с багети
« -: Август 10, 2013, 09:09:46 am »
Здравейте колеги,
Някой може ли да ми каже по-подробно, как се работи с багети-DDSL6 ??? ??? ???
Животът е твърде кратък за да се съобразяваш с всички!!!  GALBA
„Който не може да атакува мисълта, напада мислещия.“ (Пол Валери, 1871–1945 г.)

Неактивен Krasi

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
  • Прогонен
Re: Работа с багети
« Отговор #1 -: Август 10, 2013, 02:43:30 pm »
Здравейте колеги,

Тази физиономия -  ??? казва всичко. Думите са излишни, а обясненията напразни. Процедурата при подобна техника е следната - обикновено я купува някой простоват човек с пари, или още по-лошо - пак някой балък, обаче такъв, който е по-прост от първия, щото е взел пари на заем с надеждата, като намери имането да си оправи живота. Съответно "техниката" не работи и балъка отива да се жалва на търговеца. Търговеца вика "ти си балък и за това не можеш да работиш с този шедьовър на техническата мисъл", балъка си подвива опашката щото по презумция е добродушен селски чиляк /ако е мутра нямаше да му го продадат - не са прости измамниците/, балъка се прибира вкъщи депресиран и жена му го спуква от бой. Балъка се качва на старото си колело, шляе се безцелно цял следобед и накрая застава напреки на ЖП линията, за да сложи край на мъките си.

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #2 -: Август 10, 2013, 02:47:23 pm »
Това става за сюжет за филм но края е доста груб. ;D ;D ;D

Керкенез

• Гост
« Отговор #3 -: Август 10, 2013, 03:06:28 pm »
Сега,господин балък(господа балъци),който и да си ти.От мен един безценен съвет-ако ще работиш с багети,вземи една у-образна лескова пръчка и почвай да тренираш.Йок,не ти хареса-вземи си направи две Г-образни пръчки от тънка медна тръба и почвай да работиш.Пак не ти хареса.Тогава купи си едно махало от езотеричната книжарница за 6-7 лева и почвай да работиш.Ако не ти се дават пари окачи нещо от 30-40 грама на някакъв конец и почвай да работиш.Ако имаш радиестезична дарба ще има резултат.Ако нямаш кой знае колко дарба,с време и упоритост ще я доразвиеш дарбата..........................
    Една година брата на един колега докторите са го одрали хубавичко и го пратили да умира в къщи.Проблемът му беше язва.Паднал под 40 кила,изгубил всякаква надежда чакаше края си.Казах им да вземат да сложат жълт кантарион в рафиниран зехтин,да престои 15-20 дена на тъмно и да го пие по лъжица преди ядене на гладен корем.Погледнаха ме печално с олимпийско недоверие.Ех,разбира се,може ли нещо хубаво да е толкова безплатно и отгоре на това някой да ти го каже даром.Все пак го направили.След два месеца станал.Оставил и пиенето(пиеше).В момента работи мазилки и няма никакво намерение да умира скоро.Такива работи.....

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1523
« Отговор #4 -: Август 10, 2013, 03:15:04 pm »
Точно в десятката, колега Керкенез  . В допълнение може и да попрочете някоя книжка за радиестезия за начинаещи. И види ли такова чудо на техническия гений с имена Омнитрон, Електроскоп, Ц-скоп да бяга на далече и да си плюе в пазвата.
 М/у впрочем дистанционния локатор си е един елементарен генератор на честоти украсен с хубава кутийка, бутончета и цифров индикатор и всякакви др. излишни измишльотини. Оригиналните Омнитрони са в в комплект с много хубаво,ефектно куфарче, точно като по филмите дето ги отварят и вадят някакво извънземно устройство и обръщат сюжета на филма.
 И за жълтия кантарион си прав, пиша от личен опит.
 Поздрави ;) .

Неактивен GALBA

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #5 -: Август 10, 2013, 05:15:11 pm »
Колеги (младежи), искам мнение а не обосновка на живота. Хайде ДУПЕТАТА които са тук за да си чешат езиците да го правят на друго място ОК. А сега за тези които могат да ми дадат компетентно мнение. Оставиха ми този модел ел. багети описан по горе с някаква обосновка за едни ГОЛЕМИ параметри, но никога не съм виждал такова нещо, та реших някой да ми обясни на какъв принцип работи това чудо.
Благодаря предварително на колегите които ще се включат в темата.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #6 -: Август 10, 2013, 05:30:37 pm »
Колеги (младежи), искам мнение а не обосновка на живота. Хайде ДУПЕТАТА които са тук за да си чешат езиците да го правят на друго място ОК. А сега за тези които могат да ми дадат компетентно мнение. Оставиха ми този модел ел. багети описан по горе с някаква обосновка за едни ГОЛЕМИ параметри, но никога не съм виждал такова нещо, та реших някой да ми обясни на какъв принцип работи това чудо.
Благодаря предварително на колегите които ще се включат в темата.

Колега щом не те задоволяват постовете на ДУПЕТАТА с обосновка за живота вземи и си ги тествай тези електронни багети. Съмнявам се някой да ти обясни принципа им на работа, а и не е нужно. 
Като пуснеш търсене в Гугъла(аз написах багети-DDSL6) и всичко си излиза написано ясно и точно :

Цитати :

...върхова технология за далечно търсене, която дава възможност за точно позициониране на злато, сребро, мед, бронз, олово, желязо, диаманти, самородно злато и други програмирани метали...

... Тази система има специално кварцово филтриране на честотите и дава възможност за търсене на злато и сребро с различно каратно съдържание, което е допълнително преимущество за търсачите на съкровища. Това е един инструмент, който излъчва стабилизирана кварцова честота с точност 1Hz, което дава възможност за прецизно търсене......

.....Този инструмент включва човешко участие и следователно всички измервания при различни оператори могат да дадат различна степен на чувствителност ...

Пожелавам ти успех.

Неактивен yaponetsa

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 862
« Отговор #7 -: Август 10, 2013, 06:09:39 pm »
Това е един инструмент, който излъчва стабилизирана кварцова честота с точност 1Hz, което дава възможност за прецизно търсене......
Кодо,а какво е "стабилизирана кварцова честота"

поздрави

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #8 -: Август 10, 2013, 06:32:18 pm »
Ако не бъркам във учебника на времето по физика за 7 клас пишеше че металите нямат постоянна и стабилна честота.Честотата се мени в зависимост от атмосферните влияния ,температура ,влажност и др. Тя не е фиксирана а променлива величина.Може и да бъркам.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #9 -: Август 10, 2013, 06:35:57 pm »
Кодо,а какво е "стабилизирана кварцова честота"

поздрави

Бе и аз се чудя и се дзверя  ??? , ама така е написано в спецификацията на апарата ...
...Може би, че  изпозва в устройството кварцов резонатор и с него генераторът постига  стабилна честота  ??? ...

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1493
« Отговор #10 -: Август 10, 2013, 07:02:37 pm »
Здравейте колеги,
Няма ли инструкция? Защо не се обърнеш директно към производителя?
P.S. Не си първия който задава подобни въпроси за това чудо на инженерната мисъл ;)

Неактивен GALBA

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #11 -: Август 10, 2013, 07:33:57 pm »
Колега щом не те задоволяват постовете на ДУПЕТАТА с обосновка за живота вземи и си ги тествай тези електронни багети. Съмнявам се някой да ти обясни принципа им на работа, а и не е нужно. 
Като пуснеш търсене в Гугъла(аз написах багети-DDSL6) и всичко си излиза написано ясно и точно :

Цитати :

...върхова технология за далечно търсене, която дава възможност за точно позициониране на злато, сребро, мед, бронз, олово, желязо, диаманти, самородно злато и други програмирани метали...

... Тази система има специално кварцово филтриране на честотите и дава възможност за търсене на злато и сребро с различно каратно съдържание, което е допълнително преимущество за търсачите на съкровища. Това е един инструмент, който излъчва стабилизирана кварцова честота с точност 1Hz, което дава възможност за прецизно търсене......

.....Този инструмент включва човешко участие и следователно всички измервания при различни оператори могат да дадат различна степен на чувствителност ...

Пожелавам ти успех.

Благодаря ти kodokan, ето това е отговор.И аз се поогледах в google, но не ми стана ясно, затова питам колегите във форума за да знам дали да си губя времето, по добре е да даде мнение някой който е работил с такова чудо. Иначе и аз вярвам само на двата си бастуна  ;)

Неактивен GALBA

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #12 -: Август 10, 2013, 07:37:48 pm »
Няма ли инструкция? Защо не се обърнеш директно към производителя?
P.S. Не си първия който задава подобни въпроси за това чудо на инженерната мисъл ;)
Mikrone, няма инструкции колега, ако имаше щях да чета без да занимавам колегите. На мен ми е по удобна да мина през твоя магазин през седмицата и да ти покажа за какво иде реч и да добиеш визуална представа, защото наистина не съм запознат с този уред само съм чел по форумите.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1493
« Отговор #13 -: Август 10, 2013, 07:48:27 pm »
На път към мен може да се отбиеш при Ноци. Все пак той е производителя. Би трябвало да може да ти обясни за какво става дума и как се работи.

Неактивен Ne6o

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #14 -: Август 10, 2013, 08:04:15 pm »
Това ако е от измамите на Ноци, по добре го подари на най големия си враг, той да се мъчи. Тия са най големите измамници на света. Много народ са излъгали. Виж едно тяхно видео www.youtube.com/watch?v=5FyItsm29o8 А сега тия дето са вадили гърнета да кажат така ли излизат гърнетата след много години в земята и монетите така ли се посипват или са толкова слепнали че нямат отделяне. За мен това е нагласен филм ;)  Гърнето е заровено зимата или есента, напролет пониква трева и хоп, намираме находка :)