0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте колеги,Някой може ли да ми каже по-подробно, как се работи с багети-DDSL6
Колеги (младежи), искам мнение а не обосновка на живота. Хайде ДУПЕТАТА които са тук за да си чешат езиците да го правят на друго място ОК. А сега за тези които могат да ми дадат компетентно мнение. Оставиха ми този модел ел. багети описан по горе с някаква обосновка за едни ГОЛЕМИ параметри, но никога не съм виждал такова нещо, та реших някой да ми обясни на какъв принцип работи това чудо.Благодаря предварително на колегите които ще се включат в темата.
Това е един инструмент, който излъчва стабилизирана кварцова честота с точност 1Hz, което дава възможност за прецизно търсене......
Кодо,а какво е "стабилизирана кварцова честота"поздрави
Колега щом не те задоволяват постовете на ДУПЕТАТА с обосновка за живота вземи и си ги тествай тези електронни багети. Съмнявам се някой да ти обясни принципа им на работа, а и не е нужно. Като пуснеш търсене в Гугъла(аз написах багети-DDSL6) и всичко си излиза написано ясно и точно : Цитати :...върхова технология за далечно търсене, която дава възможност за точно позициониране на злато, сребро, мед, бронз, олово, желязо, диаманти, самородно злато и други програмирани метали...... Тази система има специално кварцово филтриране на честотите и дава възможност за търсене на злато и сребро с различно каратно съдържание, което е допълнително преимущество за търсачите на съкровища. Това е един инструмент, който излъчва стабилизирана кварцова честота с точност 1Hz, което дава възможност за прецизно търсене...........Този инструмент включва човешко участие и следователно всички измервания при различни оператори могат да дадат различна степен на чувствителност ...Пожелавам ти успех.
Няма ли инструкция? Защо не се обърнеш директно към производителя?P.S. Не си първия който задава подобни въпроси за това чудо на инженерната мисъл