Автор Тема: търся български металкотърсач !  (Прочетена 20104 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен apolon77

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
  • Прогонен
Re: търся български металкотърсач !
« Отговор #30 -: Май 01, 2013, 07:36:23 pm »
здравеите колеги ,днеска минах през търново и се видях със   Hector   :)  и си поръчах да ми изработи един уред. обаче ще има голямото чакане!  побъркали са го от поръчки. на бързо тествахме един хектор и немам думи както от клипа 10 стинки на 34...35см  в земята! :) сега остава да си чакам реда 1 месец!   незнам данесъм збъркал но по добро небях виждал до сега .понеже никои неми показа реални клипове се доверих на хектор. и останах приятно изненадан от това което видях.      весели празници.
Прогонен за раздвояване на личността

Неактивен pirata29

• Старши потребител
  • Публикации: 432
  • Късмет на всеки
« Отговор #31 -: Май 01, 2013, 08:41:31 pm »
с нереални клипове се губят само клиенти
незнам защо някои производители правят измама
Успех на всички

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #32 -: Май 01, 2013, 09:48:34 pm »
Колега apolon77 не знам колко е заринат с поръчки но аз поне не видях един коментар от негов клиент който си е купил апарат от него.Хектора маи е подел нова вълна на реклама ,сега се прави на много зает за да зарибява.Нека ако има някои които си е купил от него апарат да даде мнение придружено със КЛИП.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3206
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #33 -: Май 01, 2013, 09:50:09 pm »
...само да напомня че в този форум шизофреничните раздвоявания на личността не се толерират.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 767
  • миндил и железарка
« Отговор #34 -: Май 01, 2013, 11:10:35 pm »
здравеите колеги ,днеска минах през търново и се видях със   Hector   :)  и си поръчах да ми изработи един уред. обаче ще има голямото чакане!  побъркали са го от поръчки. на бързо тествахме един хектор и немам думи както от клипа 10 стинки на 34...35см  в земята! :) сега остава да си чакам реда 1 месец!   незнам данесъм збъркал но по добро небях виждал до сега .понеже никои неми показа реални клипове се доверих на хектор. и останах приятно изненадан от това което видях.      весели празници.
Верно ли 10ст. на 35см??? На ход??? ::)

Неактивен Джони

• Ветеран
  • Публикации: 1395
  • Таен агент с АКА Сигнум MFT
« Отговор #35 -: Май 01, 2013, 11:31:50 pm »
А дано, ама надали... - един лаф, дето аз го чух за сефте от imperio, и си го заплюх... ;D
Монетата винаги има две страни.

Неактивен sekirata

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
« Отговор #36 -: Май 01, 2013, 11:37:32 pm »
ще ги видим на събора кой, кво може

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #37 -: Май 01, 2013, 11:51:18 pm »
ще ги видим на събора кой, кво може
дааааа там ще видим то ще си покаже дали стават
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Неактивен nasko75

• Старши потребител
« Отговор #38 -: Май 02, 2013, 12:01:26 am »
Няма такова животно /10ст. на 35см На ход/
така  мога да се изцепят  само двама от производителите   ;D ;)
1. Hector
2. Мерчев

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Прогонен
« Отговор #39 -: Май 02, 2013, 10:25:22 am »
В по горният пост исках да кажа че видеото на апарати на полигон с голяма антена и на избрана почва и от място не са показателни за истинската работа на един метал детектор.

Неактивен apolon77

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
  • Прогонен
« Отговор #40 -: Май 02, 2013, 11:08:58 am »
оо божее колко сте сте смешни. :) за каква голяма антена говорите? антената е 2 кръга по 20см!  и по горе споменах че го тествах на място!  стига глупости , човека ще доиде на събора незнам тогава обаче ка ще го разберете ;D    кои не вярва да иде на место да  види и аз невервах ама на! верно е! ;)   никои нищо неми показа сега сте взели да коментирате ,но по важно че намерих.
Прогонен за раздвояване на личността

Неактивен nasko75

• Старши потребител
« Отговор #41 -: Май 02, 2013, 12:00:26 pm »
оо божее колко сте сте смешни. :) за каква голяма антена говорите? антената е 2 кръга по 20см!  и по горе споменах че го тествах на място!  стига глупости , човека ще доиде на събора незнам тогава обаче ка ще го разберете ;D    кои не вярва да иде на место да  види и аз невервах ама на! верно е! ;)   никои нищо неми показа сега сте взели да коментирате ,но по важно че намерих.
Само да не стане така че там хващал на 35 см а във вашия край където ще работиш  не мож го настрои или хваща на 25 см вместо на 35 см ДАНО ОСТАНЕШ ДОВОЛЕН /ЧЕСТИТО/
само да не си мислиш че ти си излязъл най големия хитрец ;) а другите пасът тревица  ;D не се вкарвай в този филм 

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Прогонен
« Отговор #42 -: Май 02, 2013, 12:30:02 pm »
Наско прав си.Затова аз се целя не толкова към невиждани дълбочини а към стабилна работа на апарата на ход и добра дискриминация.За мен е важно и цената да е народна и да могат повече колеги да се насладят на това прекрасно хоби.Също така ще давам на всеки мой готов апарат 3 години пълна гаранция за да могат всички клиенти да се чувстват спокойни и да знаят че и при най малкият проблем апарата и ще бъде моментално ремонтиран.