Автор Тема: търся български металкотърсач !  (Прочетена 20102 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен apolon77

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
  • Прогонен
търся български металкотърсач !
« -: Април 27, 2013, 08:23:37 pm »
здравеите колеги, искам да си закупя металотърсач, но по принцип се интересувам от техническите характеристики на уредите. понеже търся някои дълбок уред за предпочитане  български или втора ръка западен! до  800лв съм заделил за момента.приемам всякакви предложения. благодаря ви предварително
Прогонен за раздвояване на личността

Неактивен pirata29

• Старши потребител
  • Публикации: 432
  • Късмет на всеки
Re: търся български металкотърсач !
« Отговор #1 -: Април 27, 2013, 10:21:51 pm »
с дискриминация ?
PI ?
или монетарка
Успех на всички

Неактивен apolon77

• Нов потребител
  • *
  • Прогонен
« Отговор #2 -: Април 28, 2013, 11:21:57 am »
с дискриминация ?
PI ?
или монетарка

монетарка-    но никои не дава характеристики :(   знам че има много добри българси уреди, може и заводски но няма характеристики никъде не пише кои колко може! и чакам предложения все още

Неактивен ludogorski

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 65
« Отговор #3 -: Април 28, 2013, 11:37:25 am »
имаи винаги едно наум,не вярваи никога на 100 % .по добре е да тества6 и избере6.

Неактивен apolon77

• Нов потребител
  • *
  • Прогонен
« Отговор #4 -: Април 28, 2013, 03:40:25 pm »
имаи винаги едно наум,не вярваи никога на 100 % .по добре е да тества6 и избере6.

какви 100% то никои несе е престрашил все още :)  за теста е ясно,  ако има хора със сигурни машинки нека да се обадят или да си посочат параметрите на машинката.  всеки продава а никои не видях да посочи техническите характеристика?    нека които смята че може да покаже нещо добро да коментира тука в темата приемам оферти.  но говорим за почва не по въздух ;)    мерси.

Неактивен Петър84

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 26
« Отговор #5 -: Април 28, 2013, 04:06:01 pm »
работих три години със врачанска енигма бях доволен

Неактивен Weno68

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #6 -: Април 28, 2013, 05:19:18 pm »
White’s TM 808 е дълбочинен металдетектор за откриване на по-големи предмети на дълбочина до 6 метра. Ако търсите големи предмети или съкровища на по-голяма дълбочина, то това е вашият металдетектор за вас.
Ключови възможности
Мощна електроника. Обновените функции на TM 808 го правят още по-лесен за използване детектор. White’s TM 808 автоматично се балансира спрямо минерализацията на почвата и това му позволява дълбока детекция без да се влияе от терена.
White’s TM 808 е много гъвкава металдетектор. Независимо дали търсите съкровища от монети или ви е нужен детектор, с който да локализирате дълбоко-разположени тръби, то TM 808 ще се справи със поставената му задача.
Лесна настройка. Дълбочинният металдетектор разполага с добре зададени фабрични настройки, които могат да бъдат умело съчетани с потребителски настройки за максимална гъвкавост на работа.
White’s TM 808 е идеален за локализиране на монетни съкровища, сандъци със съкровища, както и злато и сребро, както под формата на монети, така и на кюлчета.
Изборът, както на тези, за които търсенето на съкровища е хоби, така и за индустрията. TM 808 работи еднакво добре и в индустриални условия. Проектиран да намира метални резервоари, инструменти и оборудване, както и метални тръби.
Бутон за автоматична нова само-настройка
Лесен за слагане и махане комплект с батерии тип C. Като опция може да се поръча и Nicad презареждащ се комплект.
Регулируем грунд баланс – единственият дълбочинен металдетектор за търсене на съкровища с възможност да се компенсира минерализацията на почвата за оптимална дълбочина на детекция.
Лесен за следене индикатор
Комплектът включва
White’s TM 808 дълбочинен металотърсач
Комплект батерии
Инструкции за работа
DVD диск с видео инструкции
2 години гаранция
Произведен в САЩ
1350 ЛЕВА :-\ ако са го копирали майсторите тук-ще те уредят с БГ версията му ;)
« Последна редакция: Април 28, 2013, 05:27:25 pm от Weno68 »

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #7 -: Април 28, 2013, 06:03:45 pm »
То TM 808 отдавна има БГ версия. ;)

Неактивен Weno68

• Нов потребител
  • *
« Отговор #8 -: Април 28, 2013, 06:05:19 pm »
ми нали съм нов-не съм запознат със сайта и постиженията на родната инжинерна мисъл ;D
« Последна редакция: Април 28, 2013, 06:11:23 pm от Weno68 »

Неактивен apolon77

• Нов потребител
  • *
  • Прогонен
« Отговор #9 -: Април 28, 2013, 06:41:53 pm »
White’s TM 808 е дълбочинен металдетектор за откриване на по-големи предмети на дълбочина до 6 метра. Ако търсите големи предмети или съкровища на по-голяма дълбочина, то това е вашият металдетектор за вас.
Ключови възможности
Мощна електроника. Обновените функции на TM 808 го правят още по-лесен за използване детектор. White’s TM 808 автоматично се балансира спрямо минерализацията на почвата и това му позволява дълбока детекция без да се влияе от терена.
White’s TM 808 е много гъвкава металдетектор. Независимо дали търсите съкровища от монети или ви е нужен детектор, с който да локализирате дълбоко-разположени тръби, то TM 808 ще се справи със поставената му задача.
Лесна настройка. Дълбочинният металдетектор разполага с добре зададени фабрични настройки, които могат да бъдат умело съчетани с потребителски настройки за максимална гъвкавост на работа.
White’s TM 808 е идеален за локализиране на монетни съкровища, сандъци със съкровища, както и злато и сребро, както под формата на монети, така и на кюлчета.
Изборът, както на тези, за които търсенето на съкровища е хоби, така и за индустрията. TM 808 работи еднакво добре и в индустриални условия. Проектиран да намира метални резервоари, инструменти и оборудване, както и метални тръби.
Бутон за автоматична нова само-настройка
Лесен за слагане и махане комплект с батерии тип C. Като опция може да се поръча и Nicad презареждащ се комплект.
Регулируем грунд баланс – единственият дълбочинен металдетектор за търсене на съкровища с възможност да се компенсира минерализацията на почвата за оптимална дълбочина на детекция.
Лесен за следене индикатор
Комплектът включва
White’s TM 808 дълбочинен металотърсач
Комплект батерии
Инструкции за работа
DVD диск с видео инструкции
2 години гаранция
Произведен в САЩ
1350 ЛЕВА :-\ ако са го копирали майсторите тук-ще те уредят с БГ версията му ;)

мерси  колега за изчерпателната информация, но намен ми трябва монетарка.

Неактивен Weno68

• Нов потребител
  • *
« Отговор #10 -: Април 28, 2013, 06:50:34 pm »
за 800 ще си вземеш фабричен фишер или гарет или на друга фирма-дето ще ти падне шапката от кеф и с 3-5 години гаранция,документи..да ме извиняват майсторите на самоделки,но смятам,че специално за този случей съм прав  8)

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #11 -: Април 28, 2013, 06:51:13 pm »
Golden Mask 4
 930.00 лева
Спецификация : ■ Работна честота : 18 Khz. ■ Начин на търсене : С движение (Motion) ■ Дискриминация : 1. Аудио ( Audio Disc ) 2. Многотонална ( Multi-tone discrimination in ALL METAL mode ) ■ Регулиране на мощноста ( POWER LEVEL ) ■ Регулиране на усилването на звука ( Volume ) ■ Земен баланс: ( Ground Balance ) 1 . Автоматичен ( Auto ) 2. Ръчен ( Аdjustable ) ■ Регулиране честотата на звука (AUDIO FREQ SHIFT ) ■ Регулиране степента на разделяне на металите ( DISC LEVEL ) ■ Електроника с голяма бързина (Faster recovery ) ■ Захранване 10 алкални батерии или 10 бр. NiMh акумулаторни батерии (Power : 10pcs. Alkaline batteries 1.5Volts AA or rechargeable 10pcs. NiMh pack ) ■ Живот на батериите 30 часа (Battery life : alkaline : 30 hours - Battery : 30 hours (2500 mAh NiMh) ■ Индикация за изтощени батерии (Battery low alert ) ■ Работи със следните по размер търсещи сонди DD7'', DD8'', DD10.5'' , DD15X12.5''
ТОВА КАК ТИ СЕ СТРУВА  ;)
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #12 -: Април 28, 2013, 07:10:54 pm »
Прав си аз като започна да предлагам готови апарати те ще са с гаранция 3 години.Мисля че по това колко гаранция дава производителя на една машина се подразбира качеството на машината.

Неактивен stan960

• Ветеран
  • Публикации: 934
« Отговор #13 -: Април 28, 2013, 07:25:09 pm »
за 800 ще си вземеш фабричен фишер или гарет или на друга фирма-дето ще ти падне шапката от кеф и с 3-5 години гаранция,документи..да ме извиняват майсторите на самоделки,но смятам,че специално за този случей съм прав  8)
-И къв ша е баце тоя Фишер,Гарет или на друга Фирма за 800лв. де ша е повече от Българските та па ча и да му падне шапката от кеф........................ 8)

Неактивен Weno68

• Нов потребител
  • *
« Отговор #14 -: Април 28, 2013, 07:29:01 pm »
Fisher F4 ULTRA + NEL Tornado Сонда

834 лв с ДДС :D примерно казано,нета е бъкан с оферти на магазини.Пък и ако те натисне кризата или си карък без успех и ти писне металдетектинга-фабричен лесно се продава(гледам в ПРОДАВАЛНИК как ги бъзикат тези със самоделките и с месеци не им се продава стоката)не ангажирам никого с моето мнение,само коментирам
« Последна редакция: Април 28, 2013, 07:34:07 pm от Weno68 »