Forum > Представяне на БГ разработки
Металдетектори пират
stan960:
--- Цитат на: laki в Юни 29, 2014, 03:15:07 pm ---Колега или колежке,моделите , които сте показали са стари и едва ли са в производство.Цените на доставките за България са стандартните , а за чужбина се свьржете с производитела.
--- Край на цитат ---
-Стари ??? -Че то има ли по нови..........................................
tursach:
От около месец съм горд собственик на "нискобюджетния" Аполония и съм очарован от работата на машинката,както и няколко мои приятели с по-богат опит от мен. Машинката е спокойна без излишни пукания и звуци, и доста добра дискриминация. Честно казано надмина очакванията ми.
miro1113:
--- Цитат на: tursach в Октомври 06, 2015, 08:10:03 pm ---От около месец съм горд собственик на "нискобюджетния" Аполония и съм очарован от работата на машинката,както и няколко мои приятели с по-богат опит от мен. Машинката е спокойна без излишни пукания и звуци, и доста добра дискриминация. Честно казано надмина очакванията ми.
--- Край на цитат ---
Има по - нови , а сега се очаква до дни да излезе и още един нов , нов апарат .
tursach:
видях панела на Аполония-та с vdi когато Наско ми донесе моята машина интересно ми е да видя някакво видео от представянето.Колегите в темата за представянето са наблегнали на масата май... ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия