0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Имате ли мнение за тази машинка? https://www.metalotarsachi.com/Metaldetektori/Minelab-Excalibur-II.html
Здравейте колеги! Доста рових из нета и почти не срещнах теми относно подводния металдетектинг и подводните металдетектори! От няколко години се запалих по подводния риболов и искам да съчетая двете си хобита, но нямам никаква идея каква машинка да си взема! Също нямам никаква информация на каква дълбочина работят подводните машинки! Явно не е доста разпространено хобито ни под вода, но ще съм благодарен на адекватни съвети в тази насока!
Идеята на темата е в качеството колега! Не е проблем да дам 2500лв за машинка! Идеята ми е, че искам да си купя металдетектор, който да ми върши работа дълго време, а не ЗА НАЧАЛО ДА МИ ВЪРШИ РАБОТА, защото след няколко гмуркания ще съм наясно какво съм си купил, но искам инвестицията да не е за нещо което копае 5см в пясъка и да се чудя как да го продавам после, за да си взема нещо по добро!
Идеята на темата е в качеството колега! Не е проблем да дам 2500лв за машинка! Идеята ми е, че искам да си купя металдетектор, който да ми върши работа дълго време, а не ЗА НАЧАЛО ДА МИ ВЪРШИ РАБОТА, защото след няколко гмуркания ще съм наясно какво съм си купил, но искам инвестицията да не е за нещо което копае 5см в пясъка и да се чудя как да го продавам после, за да си взема нещо по добро! Виж приятелю , обърни се към магазин Notci във Варна , те предлагат всичко от водещите фирми . Мисля , че имат и консултанти по тези въпроси , които интересуват клиентите им , а и доставката е до 24 часа и то направо с техен куриер в дома ти ! ... Мисля , че не е лошо да се допиташ до тях , с какво разполагат и какво могат да ти предложат . Но аз винаги съм споменавал това "но" ... Имам съмнения , че при такива сделки можеш да попаднеш в капана на ... мафията , защото след закупуването на скъп детектор , вече разполагат с данните ти и винаги можеш да бъдеш следен и да ти бъде отнет съответно металотърсача , а и можеш да попаднеш и в ръцете на съдебните власти ! ...
След консултация с един от онлайн магазините за металдетектори, човека от магазина ми каза, че само Garrett sea hunter няма да протече във вода! Някой има ли с мнение за този детектор? П.С. Изчетох всичко по чуждите форуми, но бих искал мнение от някой лично работил с тази машинка! Предварително, Благодаря!
Ето и снимки на подводния Garrett sea hunter .
Преди време гледах по дискавъри едни добри хора да се занимават с подводен металдетектинг,и ми направи впечатление че работеха само с Гарет-накъде из Карибския басейн,обаче кой беше модела не си спомням.Дали има значение за работата на детекторите местата където ще се полза също не съм много на ясно,но предполагам че са от значение при търсене дънните условия(тиня,пясък и тн),соленост на водата,температура и разни други такива.Не бързай със покупка на първия такъв апарат,ако имаш възможност разгледай и мнения от други форуми и източници извън РБ.