Автор Тема: Teknetics T2 LTD  (Прочетена 90021 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1251
Re: Teknetics T2 LTD
« Отговор #45 -: Август 20, 2016, 09:45:55 pm »
Чудя се и дали сондите от GoldBug няма да станат на Текнетикса ? Със сонди на f44, Еуротек Про е изпробвано и работят на Голдбъга, както и обратното. Моля за компетентни мнения от колеги работили с T2. Поздрави.

Струва ми се,че ще е най-добре да си вземе СЕФ-ка или Ултимейт,които са направени конкретно за Т2 (ЛТД) & Ф75 (ЛТД). Всичко друго е компромис и риск. Нека колегата да изпрати имейл с питане до Текнетикс ако иска,но да не рискува със сонди от други модели. Точно тук май,че я няма онази универсалност и взаимозаменяемост като при сондите на Ф5,Ф44, Голд Бъг (Г2),Еуротек Про и цялата "гръцка" серия на "Текнетикс". Дори и да проработят сонди от гореспоменатите модели на Т2,не съм убеден,че ще работят добре. Има и друг вариант,дори може да излезе и малко по евтин от закупуване на сонда от "ДЕТЕЧ","Текнетикс","НЕЛ","Марс" и др. известни производители. У нас се намират много кадърдни майстори,които биха му направили читава ДД сонда по-негов избор както като размер,така и с много добра дълбочина на детекция и дискриминация превъзхождащи горепосочените марки,а също и по предпочитание за работа в леки,средни и тежки почви съобразени с теренът на който основно ще работи. Поздрави !!!
« Последна редакция: Август 20, 2016, 09:51:35 pm от Araman »
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1520
« Отговор #46 -: Август 20, 2016, 10:14:05 pm »
Може би е по добре да си купи фабрична, не е толкова голяма разликата в цената. А иначе си прав за съвместомостта - признавам си,че съм слагал сонда от Ф75 на ГолдБъга, ей така от любопитство какво ще стане. Работи, но не както трябва и изобщоне може да се грундира коректно. Мисля,че има разлика в сондите за f75 и T2, но не съм сигурен.
Поздрав  ;)!

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1251
« Отговор #47 -: Август 20, 2016, 11:04:02 pm »
Струва ми се,че точно сондите на Т2 и Ф75 са еднакви и съвместими,все пак Ф75 е създаден на основата на Т2...или поне така твърдят янките.  ;) Относно правените и фабричните сонди и тук нещата са малко размити и е според зависи,например наш колега миналото или по миналото лято успешно,безпроблемно и резултатно работеше по пясъка на прословутите трудни и тежки за работа бургаски плажове с...Еуротек Про...обурудван с поръчана и направена от наш майстор сонда за работа на тежки терени. Извинявам се за отклонението от темата. Поздрави !!!
« Последна редакция: Август 20, 2016, 11:31:03 pm от Araman »
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #48 -: Август 21, 2016, 12:00:37 am »
Този наш колега е привилегировам майсторът да е близо до него. Пробвал съм такива сонди, но мисля, че фабричните са по сигурни и универсални.

Неактивен pitbul

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 109
« Отговор #49 -: Август 21, 2016, 04:28:57 pm »
Не зная дали е тук мястото,
но да споделя от опит относно акумулаторите,вместо батерии.
Пробвано на майлаб,нисък клас,три модела на гарет,кричимка,
фишер ф5,технетис, и уеиф.
Разликата е че апарата става много  по спокоен,и може да се каже малко по-дълбок.
Издържа три пъти повече от батериите,и не се притесняваш че ще падне тока когато не трябва.
Усеща се най- много с по-големи сонди.
Дано съм помогнал.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #50 -: Август 21, 2016, 05:00:23 pm »
На което и място да го напишеш е ценна информация. Колегата Putbul ме светна на времето за GarrettGTI 2500 и как се модва и работи с акумулаторче. Колега,аз не съм пробвал с чак толкова голями сонди като теб и информацията ти е безценна. Поздрави!!!