0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
https://islan.dir.bg/_wm/library/?df=760294
По някога си мисля че трябва да има някаква интернет цензура,за тия които публикуват откровени глупости и промиват мозъка на народа.Не визирам теб колега,а тези които са публикували тия простотии в посочения от теб сайт.поздрави
Малко са ви прочетените книжки ако питате мен,но както и да е.ако искате изтрийте темата да не четете глупости.
Я кажи сега кое е глупост.
СВЕДЕНИЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ ОТ ВСИЧКИ ДИНАСТИИ(“Джагфар Тарихъ”, т. III )
Според някои историци прабългарите още преди 35 000 години обитавали Балканите
Според някои историци прабългарите още преди 35 000 години обитавали Балканите, Волго-Уралието и Средна Азия. (Тридесет хилядолетия преди прабългарите да напуснат Балканите, седем племена се отделили от останалите прабългари и се заселили във Волго-Уралието. Други прабългарски племена пък се преселили в Средна Азия, след което се отправили на север и заели долините на реките Колима, Лена и Енисей). Преди повече от 15 хиляди години седемте прабългарски племена, които населявали Волго-Уралието сключили съюз, който бил наречен идел, от иде - седем и ел - племена.
1 - Джагфар Тарих е доказн фалшификат от началото на 20ти век.2 - какви са тия сведения от преди 35000 години,като до преди около 12 000 - 15000 е имало ледноков период?За да пише некой исторически глупости за тоя период,първо да почне с геологията и биологията.Кви прабългари кви цивилизации кви 5 лв?Това до тук е достатъчно за да определя тоя сайт https://islan.dir.bg/_wm/library/?df=760294 като пълна простотиянапротив темата е интересна та да се види какви глупости се пишат.то не е важно колко книжки а какви. почни от хрониките летописите аналите и тнт сведения без редакции и свобдни съчинения.тогава се хвали колко книжки си прочел.щото ако си почнал с Г.Ценчов и неговите софизми - язък ти за четенетопоздравип.с не си мисли че се заяждам с теб,просто такива публикации са откровени глупости и много народ им вярва.
Tука доколкото видях ...че то много четене... ;Dне видях хана Чака -един от синовете на Чингиз хан.. ;Dсложна е тази наша българската,още много дисертации има да се защитават
Колега не съм се хвалил колко книги съм прочел,а ти показах нещо за четене което може да ти е полезно.Мога и още да ти покажа но явно ти знаеш всичко и няма да има нужда.Сайта го публикувах за някой,който иска да чете,но вече съжалявам.
Даже има и такова име • ТИГАНявно той е изобретателя на тигана