0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Може и от почвата да е било или от много замърсеното защото предния ден работих на почти до край надута машина.
https://www.youtube.com/watch?v=Q2eciTJTw84при включено турбо чувствителноста се увеличава с около четири пръста, но още не съм пробвал да работя на този режим
И още нещо което ме узадачи, днес заровихме 20ст, на около 30см в рохка почва и побвахме кой как ги хваща, та станимирката едва ги чуваше, но стрелката биеше на цвят, а аз ги чувах като черен сигнал. Диск. ми беше на -24, земята перфектна...нямам обяснение
С тез 20 стотинки не знам дали трябва да правиш тестове, но...Ей тука идва тоз въпрос дето много пъти го задавах.Когато аз правих подобни тестове беше студено и фазата беше на 4-5 и всичко беше ок..Сега е топло и отклоненията от нулата стават по-големи. А в дебелата книжка пише, че това измества с определени градуси и стойностите по графиката - аз така го разбрах. И казват, че в такива случаи може някои от цветните сигнали да попаднат в минусувата част на графиката - до към минус 31 беше май.. Всички казваха, че тъз фаза няма значение, ама едва ли е цопната там на първо място на екрана без да има защо. Намали дискриминацията от лявата страна. Не знам за кои стойности на желязото говориш, ама дискриминацията и стойностите на Fe са две различни неща. Пробвай и с двете.И другото, за което питах, ама всички ми казаха да не пипам, са едни честоти дето им е отделен цял сектор в менюто, там има честота и на Fe. Няколко честоти са, не знам що са ги сложили, но си мисля, че имат отношение към ожелезяването на сигнала.А нищо чудно да са и за различните метали. Работата е там, че не знам как да се пипат и как да се сменят стойностите - може би с проби. В книжката пак, май пише, че все пак всеки апарат е индивидуален, та ми се струва, че точно за това са и тия честоти - да се бутне там. Ама как - специалистите да кажат, щото в упътването това май не го намерих.Днес пак ще правя проби - да видим при мен как ще е, щото съм сигурна, че в това топлото фазата ще отиде към 25-30.
Би трябвало да е повече. Не гледай въздушните тестове или като заровиш монета. В земята при сбити почви се случва съвсем друго.