0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Колежке, е това ме интересува, 5 коп . СССР на 65 см. дали ги дава като цвят, със сонда 10"?Или само ги дава!Ако ги дава и като цвят, Значе наистина няма като него, друг в света!
Е тва аз лично много не го вярвам, ако трябва да бъдем честни, ама може и да има майстори - не знам. Даже не съм сигурна, че изобщо ще ги чуе, в нива абсурд, а за дискриминация - не вярвам въобще. В най-добрия случай може да регистрира сигнал. Ама нека да не са 65, и на 40 да ги чува със стандартната антена.....повече не ща.
Виж сега, 40 см. са си супер, щом ги и дискриминира кво искаш повече То е хубаво човек да копае ама и цвят да има
Във вторичното главно меню М1 на Сорекса има настройка - "Филтър ЛСГ" (Лъжливи Сработвания от Грунда) Избира се от 0 до 20. В такива случай, за да не се налага много често грундиране може да се увеличи тая настройка.Сигнума има в главното меню настройка "Условия поиска" : АФ1 - АФ3. (алгоритми за филтриране).Може да се включи някой от тях, но по удачно (лично мое мнение), да се включи "Скорост АПБ" (Авто Подстройки Баланса) на ниска скорост, например 1. Може да се избира от 1 до 5. Сорекса има за АПБ само бързо и бавно.
Какви са другите настройки? Общото усилване, колко е КТ и колко е РВ?В допълнителното меню на Сигнума се влиза като задържиш МЕНЮ. Там има допълнителни настройки и от там можеш да избереш на колко да е "Филтър ЛСГ".Заводски настройки пък се възстановяват като задържиш натиснат бутона МЕНЮ и тогава включиш апарата.
В допълнителното меню на Сигнума се влиза като задържиш МЕНЮ. Там има допълнителни настройки и от там можеш да избереш на колко да е "Филтър ЛСГ".