0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
15 мм на 30 см. това си е доста,може би ще са малко машините дето ще го чуят тоя сигнал на ход,на мен малко не ми се вярва и ми се вижда мисията невъзможна..
Интересно как така на 3 и 14кхц е ловил сигнала, а на 7кхц не е, айде на 3 разбирам,но на 14 да лови по добре...? Моята антена е на 7, означава ли това че се нуждая от ъпдейт? На РВ-М режима се ловят доста дълбоки сигнали и в последно време гледам да работя само на него, но е подходящ само за относително чисти места, за замърсено не става.
Абе той моя не ги хвана/хваща монетата ама се мъчи от черно да я докара на цвят,ама измъчена работа..
Вие със два сигнума ли бяхте, твоя със 9х12 на 7кхц, а другия със коя антена беше, или пак нещо не съм разбрал?
Не е е нов модел. Сигнума който е 1900лв. е оборудван с 3-честотна сонда. От там идва разликата 200лв. в цената. Сигнума си е същия, макар да е поставен на S-образна щанга. Новата технология на "термостабилизация" е сменени кондензатори в сондите с по-качествени и с по-висока термостабилност. Това са засега новостите.