0 Потребители и 13 Гости преглежда(т) тази тема.
каква му е цената
Стефчо времето се пооправи, вземи направи 1-2 клипа за да се види и дискриминацията му и как се справя на замърсено!То, като се има предвид че дълбочината му е кото на GPX, и дискриминацията му ако е на ниво...!Действай че тука във форума има 5-6 човека, дето сме намразили едни пари, и се чудим какво да правим
Несериозно е да се търси дълбочина като на GPX и да се гони и дискриминация
Че Аз с Ф5-та също засичам с НЕЛ-ката капачки от буркан /детско пюре/ на 50 и повече см.Нали целта е да засича, ама и да дискриминира!?
- автоматичен компенсатор на входния сигнал позволяващ да се достигне чувствителност до 65с.м на 5 коп. СССР (с търсеща сонда 10"DD/7кHz)
Тия 5 коп. СССР на 65 см. в земята ли ги хваща? Защото на мен не ми се вярва да е така.
В упътването пише, че е на въздушен тест. Вярно е, защото и левчето го чува на чудесна дълбочина, ама на въздушен тест. Това, което ми хареса много като сигнал, и така ми дава надежди, че наистина дълбочините са добри, беше бронз около 22-23 см, който излезе почти на 40 см и то в непосредствена близост да черен сигнал - излязоха заедно. А при дисриминацията, макар и дълбок, в черния сигнал, който си беше основен, се чуваше и цветния.Всъщтност даже първо излезе желязото и после цвета.Не в нива. Как точно са били разположени - Господ знае. /Това със Сорекса и със стандартната антена, ама на внимателно слушане, не на бърз ход/. А вчера пуснах за малко Турбо режима на Сигнума и веднага почнах да чувам два пъти повече сигнали - лошото е, че яде батериите бързо. Ако се работи в тоя режим, задължително трябва да се ходи с два чифта батерии, поне така си мисля.