Forum > Купувам / продавам / бартери
СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"
c2h5oh:
Има ли смисъл в това ? .. некоректния колега с нова регистрация и нов ник нейм отново става потенциално коректен !!!! Освен ако админите на следят некоректните потребители по IP адрес ......
Като цяло одобрявям създаването на темата .. !!!!
yaponetsa:
--- Цитат на: c2h5oh в Декември 18, 2012, 11:08:33 am --- Освен ако админите на следят некоректните потребители по IP адрес ......
--- Край на цитат ---
Вервай ми това админите го правят ;)
stanislav1916:
този ''Госта1'' eм незнае как да си настрои машината е ме при транспорта машината се е вклиучила при друсането и е паднала патерията и седя цяла седмица в еконт докато благоволи да отиде да я земе като няма достатачно ток в батерите кака иска да засича сигнала незнам .Aдмина да реши кои е прав???
imperio:
Администрацията не е арбитър, но самото съществуване на темата ще стимулира хората да публикуват коректно обявите си. Примерно да публикуват снимки с актуално състояние на техниката. Специално в тази тема виждам че е имало снимки.
stanislav1916:
Даде ама аз съм си напълно коректен товаче някои като неразбира от МД. и неможе да го настрои и трябва етака да дъде 10лв за доставка и от яд изка да ми провари проджбата . Като ми се обадиха от кориеерската фирма и мe попитаха дали може да изпробва стоката аз казх да дадохами да говоря с него и тои ми вика МД пеше вклиучен като отворихме къшона и аз му казах да го зареди малко на за 5 мин. напълно паднала батерия неможе да се зареди и как изка да засича монетата много ясно че няма да може ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия