0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Може би се получават и недоразумения в желанието си всеки от нас да сподели тук своя опит. За мен е удоволствие в този форум да има знаещи и с опит колеги от различни професионални области.
...няма нужда да заплашва насам-натам със съдебно преследване, и без това колегите са наплашени и при всеки шум се мушкат в храстите като зайци .
нека админа не брои темите за този пост просто искам да предпазя много наивни колеги като мен
Абе то много хубаво, ама що не обясниш за какво става въпрос....щото не става много ясно.Тая тема....по принцип е много добра като замисъл, ама да не стане да е тема за недоволни колеги...щото разлика има, и то съществена.Що не я направите да бъде първо за недоволните, и чак вече като се изясни кой крив, кой прав, тогава да се включват в списък некоректни.Аз не познавам никой от колегите, които обсъждат или са обсъждани в темата, ама ми се струва, че преди да лепнат на някой етикет "некоректен" трябва все пак да има някаква проверка....Със сигурност некоректни има, ама да не стане така, че ей тъй да се набеждава тоз или оня...пък като те вкарат у списъка...после върви доказвай, че нямаш сестра. Притча за мръсното пранеЕдно семейство се преместило да живее в нов апартамент.Една сутрин жената поглеждайки през прозореца видяла съседката си, която простирала.- Погледни колко е мръсно прането и – казала тя на съпруга си. Но той, зачетен във вестника си и не обърнал никакво внимание.– Може би не ползва качествен перилен препарат? Или не го ползва правилно? Дали съблюдава градусите? Трябва някой да я научи – си мислила тя!И така всеки път, когато съседката простирала или прибирала прането си съпругата се изненадвала от мръсните дрехи.Една сутрин, гледайки през прозореца, тя извикала:– О! Днес дрехите са чисти! Вероятно се е научила да пере!– Не, казал нейният съпруг – просто днес станах по-рано и измих нашия прозорец.Ето така е в живота ни...Всичко зависи от прозореца, през който гледаме, какво се случва. И преди да критикуваме другите, трябва да се уверим, че нашите сърца и намеренията ни са чисти.
2.15 Не се разрешава публикуване на лична информация за другите потребители - снимки, лични данни, лични съобщения, и всичко друго което не е предоставено публично във форума от самия потребител. Изключение се допуска само в случаи на нарушаване на законите на република България, когато може да бъде предотвъртено престъпление, или когато потребител е претърпял доказуеми материални или физически вреди от друг потребител. Оповестяването на лични данни може да стане само след консултация с администрацията на сайта.2.16 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.