Автор Тема: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"  (Прочетена 194024 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
Re: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"
« Отговор #30 -: Декември 19, 2012, 01:20:05 pm »
Дано да няма но ако някой колега се опита да оклевети друг колега в темата,
Трябва да знае че може да му се потърси отговорност по;  чл.146 и чл.147 във връзка с чл. 148 т. 2 от НК
Въпреки че трудно, даже почти невъзможно да се докаже кой точно е написал поста, те ще му стигат само неприятностите които той сам ще си създаде.
Всеки адвокат срещу 10 лв. ще ви напише необходимата жалба с IP адреса откъдето са пратени постовете, и неприятностите започват.

Ще осъдиш някой , колкото осъдиха Цанко Цветанов , един добър адвокат и си чист като сълза. В случай няма защо колегата без причина да се жалва , този детектор няма как да е сто процента изправен , ходил насам-натам , едва ли ще покаже добри резултати . Че има некоректни продавачи е ясно , но не трябва и да има толкова наивни купувачи . Такива оправдания сам се включил , била му слаба батерията , не знам как да вярва човек .

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #31 -: Декември 19, 2012, 01:27:20 pm »
Колеги вие маи се вкарахте във някъкъв филм (СЪД)  ако обича админа да премахне тая тема и да няма разправи аз повече няма да пиша или обсъждам ?

Колега, ти даде смислен отговор за цялата история, освен това в темата с обявата на твоя апарат бяха публикувани снимки с моментното състояние на машината. Не виждам защо да трием темата тъй като в нея е обяснено всичко. Изобщо не си мисли че те обвиняваме в нещо, просто въпрос на коректност тази тема да има. Кой каквото има да казва в нея, а не да я изтрием и после пак да се пускат теми ако някой смята че е засегнат по някакъв начин при някоя бъдеща покупка. Поздрави.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #32 -: Декември 19, 2012, 01:30:18 pm »
Колеги вие маи се вкарахте във някъкъв филм (СЪД)  ако обича админа да премахне тая тема и да няма разправи аз повече няма да пиша или обсъждам ?
темата не е направена конкретно за вашия случай а за да се обсъждат за в бъдеще подобни обърквания и неволни грешки (надявам се) , пък и целенасочени такива даже, щото има и ще има и такива

Неактивен stanislav1916

• Напреднал потребител
  • Публикации: 217
« Отговор #33 -: Декември 19, 2012, 01:38:22 pm »
Petronii (Такива оправдания сам се включил , била му слаба батерията , не знам как да вярва човек .) Не аз съм видял колегата които е отворил ми каза по телефона уредат ти пеше включен е ти светеше червена точка и аз му казах ако желае разрешавам да я вклиючи да се зареди и да пробва. Но едвали за 5-10 мин зареждане може да тръгне отново  колегата ми дава зор да я пратя а отиде след 6 дена да я види небеше машкарско от негова страна пълна аиде да не казвам ;)

Неактивен vikimz

• Старши потребител
  • Публикации: 396
« Отговор #34 -: Декември 19, 2012, 02:56:15 pm »
Колега stanislav1916 аз предлагам ако никой от колегите не се навие да иде при теб и да потвърди правилната работа на апарата, направи едно хубаво клипче снимай външно апарата след това го пусни и покажи как работи. От тук натам, който не вярва, че апарата не бачка както трябва си е негов проблем. Поздрави и мисля, че е време спора да се разреши и да се изчистат взаимоотношенията между колегите  :) 
Кой осцилоскопа не гледа - за ремонт три дена отделя!

Неактивен stanislav1916

• Напреднал потребител
« Отговор #35 -: Декември 19, 2012, 03:49:37 pm »
skype stakata96 някои да ме намери и да му прата клипа щото го качих в VBOX7 aма се обработва и незнам кого ще стане ако някои знаи кака по берзо да пише

Неактивен stanislav1916

• Напреднал потребител
« Отговор #36 -: Декември 19, 2012, 03:56:44 pm »
А ето готово 20 стотинки на 30 см. В домашни условия (aпартамент) май-колегата горе каза че 1лев едва се чува на 16см. Вижте ???  https://vbox7.com/play:34ea09f4a6

Неактивен vikimz

• Старши потребител
  • Публикации: 396
« Отговор #37 -: Декември 19, 2012, 04:20:31 pm »
Ами мисля тогава, че спора е решен апарата си работи явно наистина му е била изтощена батерията. Поздрави  :) надявам се и колегите, които се бяха спречкали да си оправят отношенията и да затъргуваме щастливо в един по различен свят  ;D
Кой осцилоскопа не гледа - за ремонт три дена отделя!

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #38 -: Декември 19, 2012, 11:00:07 pm »
Petronii (Такива оправдания сам се включил , била му слаба батерията , не знам как да вярва човек .) Не аз съм видял колегата които е отворил ми каза по телефона уредат ти пеше включен е ти светеше червена точка и аз му казах ако желае разрешавам да я вклиючи да се зареди и да пробва. Но едвали за 5-10 мин зареждане може да тръгне отново  колегата ми дава зор да я пратя а отиде след 6 дена да я види небеше машкарско от негова страна пълна аиде да не казвам ;)

А той плати ли си транспорта обратно ? Не е нормално да чака толкова време да я вземе , може да си е бил настроен да я върне . На видеото се вижда да работи нормално , как е на реален терен , само проби могат да покажат дали всичко е добре . Цялата история е много мъглява , кой е коректен в този случай е трудно да се определи ,видеото дава определена насока ако е правено след връщането и е на този апарат ,  но определено има пропуски  .

Неактивен sekirata

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
« Отговор #39 -: Декември 19, 2012, 11:55:56 pm »
За мен случая е изяснен факта че колегата Гост1 само веднаж е писал по темата и то само да „оплюе„ колегата „станислав1916„-който направи всичко вазможно за да изтрие името си говори само по себе си кой крив и кой прав.Това е мое мнение неискам да засягам никой

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1516
« Отговор #40 -: Декември 20, 2012, 07:53:44 am »
Всичко до момента е в сферата на догадките, колега.
Не всеки  има възможност да влиза редовно във форума. Проверих за колегата Гост1 - последно активен е бил на 17.12.2012 .

lamas

• Гост
« Отговор #41 -: Декември 20, 2012, 09:53:56 am »
Ще осъдиш някой , колкото осъдиха Цанко Цветанов , един добър адвокат и си чист като сълза. В случай няма защо колегата без причина да се жалва , този детектор няма как да е сто процента изправен , ходил насам-натам , едва ли ще покаже добри резултати . Че има некоректни продавачи е ясно , но не трябва и да има толкова наивни купувачи . Такива оправдания сам се включил , била му слаба батерията , не знам как да вярва човек .

Petronii, ако обичаш недей да коментираш теми които не са Ти ясни, имам предвид / съдебни решения /, както виждаш Аз не давам мнения и съвети в темата на / майстори и инженери /
а познанията ми за съдебната система и въобще като цяло законите, не се дължи на много четене, а на практика Petronii практика.
Аз те мислих за технически грамотен човек, но явно съм се лъгал... много ми е чудно какво може да му стане на един МД от старост, ако не е счупен или изгорял, не виждам друго какво може да стане. От самото начало имах съмнения че колегата Гост 1 преувеличава, само факта че е отишъл на шестия ден говори достатъчно за да може трезво мислещ човек да си направи извод.
Не мисля че съм обидил някой, но ако се чувства някой засегнат му се извинявам.
Поздрави.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #42 -: Декември 20, 2012, 12:17:38 pm »
... много ми е чудно какво може да му стане на един МД от старост, ако не е счупен или изгорял, не виждам друго какво може да стане.

Не знам каква е схемата на Бандита, но проблеми при стари металдетектори може да има с кондензатори на платката, потенциометри ,захранването и сондата. Поздрави.

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #43 -: Декември 20, 2012, 01:08:27 pm »
Не знам каква е схемата на Бандита, но проблеми при стари металдетектори може да има с кондензатори на платката, потенциометри ,захранването и сондата. Поздрави.

Най вече сондата , дори детектори на по малко от година нямат нищо общо с това ,което са били ,всеки минал по този път е пращал апарата си многократно на "майстора" за настройка . Купуването на детектор навъртял години и особено български гаражни , трябва задължително да се купува след тестове на място и за препоръчване преглед при технически запознат с тази техника ,за да няма недоразумения като това . А що се отнася за съдебната система , да нямам практика и досег ,като колегата , дано не се срещнем в съда  :), че май  професионално се занимава в тази област , но въпреки това , не се вижда да има осъдени хора за клевета , нито жълта преса , камо ли някакъв дребен купувач , в случая да подчертая не го защитавам, но няма нужда да заплашва насам-натам със съдебно преследване, и без това колегите са наплашени и при всеки шум се мушкат в храстите като зайци .  :)

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #44 -: Декември 20, 2012, 02:14:07 pm »
Може би се получават и недоразумения в желанието си всеки от нас да сподели тук своя опит. За мен е удоволствие в този форум да има знаещи и с опит колеги от различни професионални области.