0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
Дано да няма но ако някой колега се опита да оклевети друг колега в темата,Трябва да знае че може да му се потърси отговорност по; чл.146 и чл.147 във връзка с чл. 148 т. 2 от НКВъпреки че трудно, даже почти невъзможно да се докаже кой точно е написал поста, те ще му стигат само неприятностите които той сам ще си създаде.Всеки адвокат срещу 10 лв. ще ви напише необходимата жалба с IP адреса откъдето са пратени постовете, и неприятностите започват.
Колеги вие маи се вкарахте във някъкъв филм (СЪД) ако обича админа да премахне тая тема и да няма разправи аз повече няма да пиша или обсъждам ?
Petronii (Такива оправдания сам се включил , била му слаба батерията , не знам как да вярва човек .) Не аз съм видял колегата които е отворил ми каза по телефона уредат ти пеше включен е ти светеше червена точка и аз му казах ако желае разрешавам да я вклиючи да се зареди и да пробва. Но едвали за 5-10 мин зареждане може да тръгне отново колегата ми дава зор да я пратя а отиде след 6 дена да я види небеше машкарско от негова страна пълна аиде да не казвам
Ще осъдиш някой , колкото осъдиха Цанко Цветанов , един добър адвокат и си чист като сълза. В случай няма защо колегата без причина да се жалва , този детектор няма как да е сто процента изправен , ходил насам-натам , едва ли ще покаже добри резултати . Че има некоректни продавачи е ясно , но не трябва и да има толкова наивни купувачи . Такива оправдания сам се включил , била му слаба батерията , не знам как да вярва човек .
... много ми е чудно какво може да му стане на един МД от старост, ако не е счупен или изгорял, не виждам друго какво може да стане.
Не знам каква е схемата на Бандита, но проблеми при стари металдетектори може да има с кондензатори на платката, потенциометри ,захранването и сондата. Поздрави.