0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Както написа и Империо не сме арбитри ,аз също няма да взема страна в този спор. Но наистина има снимки на апарата, аз също задължително си омотовам сондите с изолирбанд. В офис на Еконт ,където работят минимум 2 компютъра и е фрашкано с метална арматура не може да се тества дали работи коректно металдетектор.
За да се разреши проблема, аз съм на близо до колегата с Бандита и ако ми се гласува доверие от участниците във форума, бих се срещнал с него за да тестваме въпросния металдетектор и да излезе истината наяве.
Адвокатът, който хипотетично ще напише жалбата, няма начин да получи информация за IP адреса .
Дано да няма но ако някой колега се опита да оклевети друг колега в темата,Трябва да знае че може да му се потърси отговорност по; чл.146 и чл.147 във връзка с чл. 148 т. 2 от НКВъпреки че трудно, даже почти невъзможно да се докаже кой точно е написал поста, те ще му стигат само неприятностите които той сам ще си създаде.Всеки адвокат срещу 10 лв. ще ви напише необходимата жалба с IP адреса откъдето са пратени постовете, и неприятностите започват.
Колега айде малко по сериозно,нали се сещаш 4е този вариант който си посо4ил ще доведе само до едно разтакаване от което ползата ще е единствено за адвоката.
Спазването на добрия тон не се отнася само да напсуваш някой, когато се твърдят неистини и то публично за някой, това е накърняване на честта и достойнството на човека.За което мен специално ще ме засегне много.Като искаме да живеем в правова държава, това е начина. А не Крумувите закони.