Автор Тема: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"  (Прочетена 194029 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1516
Re: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"
« Отговор #15 -: Декември 18, 2012, 06:56:02 pm »
За да се разреши проблема, аз съм на близо до колегата с Бандита и ако ми се гласува доверие от участниците във форума,  бих се срещнал с него за да тестваме въпросния металдетектор и да излезе истината наяве.

Неактивен stanislav1916

• Напреднал потребител
  • Публикации: 217
« Отговор #16 -: Декември 18, 2012, 07:11:18 pm »
Както написа и Империо не сме арбитри ,аз също  няма да взема страна в този спор.
 Но наистина има снимки на апарата, аз също задължително си омотовам сондите с изолирбанд.
 В офис на Еконт ,където работят минимум 2 компютъра и е фрашкано с метална арматура  не може да се тества дали работи коректно металдетектор.
          Да ето че ме разбра  преди 2 седмици го дадох на майстор за профилактика и го помолих да го направи със силикон питат за да не може да влезе вода защото сезона сега е такъв сняг влажен и аз нарочно му навих изолир блант за да не стане нещо на питата. 1 машината при превоза се е вклиучила и е паднала батерията и като няма ток как иска да му дава сигнал.2 При толкова малка стая със толкова кабели и метали и др. няма как да работи смощава се тя е много чуствителна.

lamas

• Гост
« Отговор #17 -: Декември 18, 2012, 07:38:01 pm »
За да се разреши проблема, аз съм на близо до колегата с Бандита и ако ми се гласува доверие от участниците във форума,  бих се срещнал с него за да тестваме въпросния металдетектор и да излезе истината наяве.

Това е най добрия начин колегата да изчисти името си.

lamas

• Гост
« Отговор #18 -: Декември 19, 2012, 09:18:33 am »
Дано да няма но ако някой колега се опита да оклевети друг колега в темата,
Трябва да знае че може да му се потърси отговорност по;  чл.146 и чл.147 във връзка с чл. 148 т. 2 от НК
Въпреки че трудно, даже почти невъзможно да се докаже кой точно е написал поста, те ще му стигат само неприятностите които той сам ще си създаде.
Всеки адвокат срещу 10 лв. ще ви напише необходимата жалба с IP адреса откъдето са пратени постовете, и неприятностите започват.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #19 -: Декември 19, 2012, 11:35:51 am »
Адвокатът, който хипотетично ще напише жалбата за 10 лв, няма как да получи информация за  IP адреса . За това е и администрацията на сайта - за да се избягват конфликти, обиди, интриги и клевети.

lamas

• Гост
« Отговор #20 -: Декември 19, 2012, 11:39:33 am »
Адвокатът, който хипотетично ще напише жалбата, няма начин да получи информация за  IP адреса .

Без ваше съдействие наистина няма как да стане!
Но ако държите на справедливостта, трябва да съдействате.

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
« Отговор #21 -: Декември 19, 2012, 11:41:31 am »
Дано да няма но ако някой колега се опита да оклевети друг колега в темата,
Трябва да знае че може да му се потърси отговорност по;  чл.146 и чл.147 във връзка с чл. 148 т. 2 от НК
Въпреки че трудно, даже почти невъзможно да се докаже кой точно е написал поста, те ще му стигат само неприятностите които той сам ще си създаде.
Всеки адвокат срещу 10 лв. ще ви напише необходимата жалба с IP адреса откъдето са пратени постовете, и неприятностите започват.
Колега айде малко по сериозно,нали се сещаш 4е този вариант който си посо4ил ще доведе само до едно разтакаване от което ползата ще е единствено за адвоката.

lamas

• Гост
« Отговор #22 -: Декември 19, 2012, 11:47:58 am »
Колега айде малко по сериозно,нали се сещаш 4е този вариант който си посо4ил ще доведе само до едно разтакаване от което ползата ще е единствено за адвоката.

Колега при пускане на жалба до прокуратурата не се изискват абсолютно никакви допълнителни такси!
Адвокатски хонорари се плащат когато едно дело влезе в съдебна фаза и тръгни по същество.
Е затова казвам че Българина пати от това че не познава закона.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #23 -: Декември 19, 2012, 11:50:34 am »
Много сложно започнахме да изкарваме всичко. Освен това ако някой адвокат  дойде да ми иска IP адреси за постовете на даден потребител нали се сещате какво ще  му кажа. И при хостинг провайдъра да иде все тая.
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 01:31:38 pm от imperio »
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #24 -: Декември 19, 2012, 11:53:08 am »
Справедлистта и реда тук може да се установят по много начини, без намесата на адвокати. 
Постове съдържащи необосновани обвинения и обиди се изтриват от администрацията
А информацията за участниците в този форум е строго конфиденциална.

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • nobiscum deus
« Отговор #25 -: Декември 19, 2012, 12:02:53 pm »
За да бъде удовлетворена една жалба(евентуално),тя трябва да влезе във зала!То4но тука запо4ва разтакаването за което споменах по горе-докато влезе в зала,и ве4е във залата.А дали ще тръгне по същество,това и прокурорът не може да каже.А относно закона,докато същия се тълкува-а не се изпълнява,всеки може да го интерпретира така както му изнася.За адвокатските хонорари не виждам някакъв смисъл да ги коментирам.

lamas

• Гост
« Отговор #26 -: Декември 19, 2012, 12:08:30 pm »
Спазването на добрия тон не се отнася само да напсуваш някой, когато се твърдят неистини и то публично за някой, това е накърняване на честта и достойнството на човека.
За което мен специално ще ме засегне много.
Като искаме да живеем в правова държава, това е начина.
А не Крумувите закони.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #27 -: Декември 19, 2012, 12:15:10 pm »
В Условията за ползване на сайта доста изчерпателно са описани нещата, друг е въпроса че малко хора си правят труда да ги прочетат.
Мисля че излизаме от контекста в който е пусната темата. Важното е че тук даваме право и на реплика, и на дуплика по даден проблем между потребителите.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • nobiscum deus
« Отговор #28 -: Декември 19, 2012, 12:22:33 pm »
Спазването на добрия тон не се отнася само да напсуваш някой, когато се твърдят неистини и то публично за някой, това е накърняване на честта и достойнството на човека.
За което мен специално ще ме засегне много.
Като искаме да живеем в правова държава, това е начина.
А не Крумувите закони.
А така,ве4е запо4нахме да говорим по темата.Варианта който предложи колегата кодокан ще даде някаква яснота по този "казус",и тогава ще могат да се хвърлят камъни на воля.

Неактивен stanislav1916

• Напреднал потребител
  • Публикации: 217
« Отговор #29 -: Декември 19, 2012, 12:55:57 pm »
Колеги вие маи се вкарахте във някъкъв филм (СЪД)  ако обича админа да премахне тая тема и да няма разправи аз повече няма да пиша или обсъждам ?