0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
https://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/282402616-bTV_Reporterite_Cherniyat_pazar_na_antiki.html
Напълно съм съгласен с теб колега. Аз като излизам с апарата се оглеждам и ослушвам се едно съм избягал затворник и тук според мен се пречупва и границата с хобито, хобито е нещо, което те отпуска и зарежда с енергия доставя ти удоволствие а това нашето какво удоволствие ти доставя братче трепне някоя шумка и почвам да си плювам в пазвата. Дано тези закони се променят и ние да се почустваме като колегите в другите държави, иначе със всяка година все повече ще намаляваме и ще се отказваме от металдетектинга поради риска, който поемаме ако ни заловят органите на реда.
Знам че е така но на едни приятели им взеха и лопатите а не бяха на археологически обект зависи на какви гадове попадаш а по съдилища не ми се ходи. И сега се сетих да питам за металдетектор фактурата достатъчен документ ли е или трябва и регистрация до колкото знам това за регистрацията е отпаднало ама знам ли. Поздрави
И между полицаите има хора .Просто не трябва да се заяждаш.Имаш ли документ за апарата,те това гледат да не си го откраднал. И те са хора,които ги блазни това ,което и нас