Forum > Форумни анкети
Анкета - кой в коя част на България се намира?
ztec:
Не е нужно точното местонахождение а интересното е да се разбере в коя част на България са най многото Търсачите.
ztec:
Моя Североизточен регион върви много добре :D
imperio:
Гласувах за Северозападна България, там поне допреди известно време по поляните и баирите имаше повече народ отколкото в селата.
vvarbanov:
Чудя се кой регион да избера дали североизточния или централния тъй като съм живял в двата.И сега в който от тях да отида търсачите ще станат с един по вече и ще спечелят.През 1996 г. бях на един обект тъкмо бяха изорали нивата и имаше много народ.Наредили се,бият тегели и търсят.Тогава чувам един търсач да подканва друг-Айде мръдни напред за да вляза в стъпките ти и аз да пусна машинката да търся.
stan960:
-Чи то туй да ни е конкурс.Иначе ние от Северозападнала ще го спечелим естествено по обясними политикоикономически географски проблеми.Помня едно време едно джумбаре по едно село близо до Белене.Товарим се ние на буса 9 човека а там Риголвач с 5-ма нашенци.От другата страна газеха 4-ма Плевенчани,кат ни видеха ка се разгънахме в линия и заехме пространството след половин-един час се изнесоха от терена -Беше незабравима гледка............... ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия