0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Не знам, още не сме уточнили нещата, но със сигурност машината първо ще иде във Враца. Евентуално след време или тази бройка, или тази която е в Земпар ще дойде при тебе, освен ако не не се стопират някъде по пътя естествено
тия тестове по съборите за мен пък изобщо не са реални , като поработиш с една машина 4-5 дни тогава разбираш за какво става въпрос , точно това обикаляне е по - смислено от каквито и да е тестове , пробва се от различни хора на различни места
Ще позволиш ли да имаме собствено мнение по въпроса?
Цитат на: zempar в Август 23, 2011, 07:21:14 pmтия тестове по съборите за мен пък изобщо не са реални , като поработиш с една машина 4-5 дни тогава разбираш за какво става въпрос , точно това обикаляне е по - смислено от каквито и да е тестове , пробва се от различни хора на различни местаРазличните места могат да се имитират много лесно , смисъла е да се тестват много металотърсачи от много хора на едно място и ако е възможно да се имитират различни терени и условия за работа . По вашия начин пътуващия металотърсач ще обиколи само хора които са познати или приятели на производителя а тяхното мнение за работата му не е много обективно в случая . Аз искам да пробвам такава машина но не ми се минават 500 км да отида до Варна .
Цитат на: imperio в Август 23, 2011, 08:15:59 pmЩе позволиш ли да имаме собствено мнение по въпроса?Като търговци,да ! Моето мнение като потребител не важи
смисъла е да се тестват много металотърсачи от много хора на едно място и ако е възможно да се имитират различни терени и условия за работа. По вашия начин пътуващия металотърсач ще обиколи само хора които са познати или приятели на производителя а тяхното мнение за работата му не е много обективно в случая
Цитат на: pavel_g в Август 23, 2011, 07:32:17 pmЦитат на: zempar в Август 23, 2011, 07:21:14 pmтия тестове по съборите за мен пък изобщо не са реални , като поработиш с една машина 4-5 дни тогава разбираш за какво става въпрос , точно това обикаляне е по - смислено от каквито и да е тестове , пробва се от различни хора на различни местаРазличните места могат да се имитират много лесно , смисъла е да се тестват много металотърсачи от много хора на едно място и ако е възможно да се имитират различни терени и условия за работа . По вашия начин пътуващия металотърсач ще обиколи само хора които са познати или приятели на производителя а тяхното мнение за работата му не е много обективно в случая . Аз искам да пробвам такава машина но не ми се минават 500 км да отида до Варна .Колега и как ще се имитират различни терени и условия за работа ?Това е повече от смешно.
Цитат на: pavel_g смисъла е да се тестват много металотърсачи от много хора на едно място и ако е възможно да се имитират различни терени и условия за работа. По вашия начин пътуващия металотърсач ще обиколи само хора които са познати или приятели на производителя а тяхното мнение за работата му не е много обективно в случая Всъщност смисъла на "пътуващия металотърсач", както сте го нарекли, е не да му се прави реклама или да се разпродадат някакви бройки в повече. Целта е въпросния модел да се тества в реални условия на реални терени от хора с дългогодишен опит с различни модели детектори, които да си кажат мнението относно добрите и лоши страни на апарата. Какви недостатъци са се проявили, например, за да може евентуално да се отстранят доколкото е възможно преди да се пусне серийно конкретния модел.
Цитат на: pavel_g в Август 23, 2011, 08:27:44 pmЦитат на: imperio в Август 23, 2011, 08:15:59 pmЩе позволиш ли да имаме собствено мнение по въпроса?Като търговци,да ! Моето мнение като потребител не важи Сайта не е търговец, изрично е написано. Пращаш запитване и си отива във фирма Микрон. Ние не сме търговци.