0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
да се включа и аз към колегата "karakoleto" аз също имам Гарет ГТИ 2500 преди да си грундирам апарата си настройвам дискриминацията като си избирам програмата със която ще използвам за търсене примерно Zero след това си настройвам всички други допълнителни настройки като Audio Bi-level, Imaging и др. след което натискам бутона All Metal и със бутона Menu прелиствам до Auto track като си избирам Fast Auto track със бутона + и излизам със бутона Operate натискам отново бутона Al Metal и го задържам като започвам в същото време да вдигам и свалям антената от земята в продължение около 10 секунди и вече апарата е готов за търсене
Значи пичове в четвъртък имам свободен ден мисля да излпза някъде с апарата да го тествам пак но този път ще направя и някой друго видео да го коментираме след това да видим кой какво мисли
Здравей Kodokan, в worlddetectors.com не беше ли 8,5"x11"DD сонда, аз също бих си я купил но не знам защо се двигна цената от 240 на 293лв иначе е най-доброто за тежки почви и е лека антената мисля ,че си заслужава парите колкото до 10x14" DD сондата тежи доста виждал съм как работи също е доста резултатна въпрос на избор