0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Здрасти Кодокан!Всичко което си написал е супер.Много благодаря за тази тема тъй като скоро си купих тази машина и ми е супер интересно .Отдавна чаках и най-накрая ,вече е при мен ,сега остава да й свикна.Имам и въпросче за дълбочинната приставка Eagle eye,работил ли си с нея,и ако си ,ако може да споделиш мнение?Благодаря предварително.
браво кодокан супер си мале с грунд настройките направо ме разби тъкмо си купих апарата с една 45 санта дд сонда та пробвах го преди да качиш това за настройките и бях много разочарован викам си ебати сондата толкоз пара за нищо ха ха та като прочетох това за настройките и си поиграх малко направо тая пита ми събра очите на all metal капаче от малка тенджерка на 1.30м.см.заровена след това на дискриминация в режим zero 1 .10 да верно на дискриминация става по слаб апарата ама и това е доста добре та сега се кефя яко на апарата благодаря ти пак
https://www.youtube.com/watch?v=EnRP7gd140U&feature=related тука намерих едно видео как се работи с рамката
Много благодаря, колега за клипчето и се радвам като се включвате в темата Клипът ми хареса най вече, че се вижда ,че с голямата сонда на алл метал ГТИ2500 дублира сигнала на дълбочинната приставка, на 1м. мисля ,че беше. Карайте си с голямата 12" Imaging сонда, хем и по-малък сигнал може да закачиш, хем и голям като кутията на клипа... Обаче пича на клипа направо ме разби, размаза ме - какви папуци беше нахлузил на тестовете ... не ти е работа
kodokan имам въпросче относно автоматичния грунд баланс колко пъти трябва да помпя апарата към земята и ауто трака трябва ли да ми е включен през това време или го включвам след това
зачи търсих из нета видеа за автоматичен грунд баланс на гарет ама никаде няма айде ако има някой такъв апарат и е напред с материала да качи някой друго видео да видим и ние начинаещите как става незнам защо тоя апарат е така оплюван в бг и няма кажи речи никво видео за него благодаря предварително на колегите които ще се включат.