0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ако се напънеш малко с парите ето го твоя апарат https://metaldetecting.eu/index.php/topic,1114.0.html , лично съм го виждал фишера, запазен и поддържан е, а и с тази антена е доста по-добър отколкото с оригиналните
това имах предвид и аз, като изтъкнах по-добрата работа на апарата с тази антена. ако намериш Ф5 за 500лв и решиш да изцедиш повече от апарата пак ще достигнеш до цифрата за която го предлага колегата, но всеки знае себе си
Не чакай , вземи си един български и ще разбереш,че това е апарата.
"Магазински" апарат в гаранция и с фактури за тия пари - зор.Не разбрах, бъзикате ли го колегата, ама аз за тия пари грабвам една нова Варненска гаражна Станимирка - 350-400 лв и огън бий!Лесен апарат с две копчета и завидна дълбочина на чисти почви.Колегите около мен ги хвалят.Амааа....документи - йок, гаранция може и да има, пак без документ.
Съгласен , колега си взе такава преди година и половина и направо съм впечатлен от работата и . За 400 лв . е отличен избор , за тези пари няма по добра от българските , не че тези от по скъпите могат повече.
Колега, това е просто инструмент от който зависи прекалено малко може би около 10% от крайния резултат. Останалите 90% това са - да си на правилното място в правилното време и да можеш да работиш с инструмента. Иначе има да се стряскаш като онзи дето го вързах с ножа дето го писах преди няколко дена