Автор Тема: Дрехи, обувки, раници и др.  (Прочетена 174103 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен danail

• Напреднал потребител
  • Публикации: 240
Re: Дрехи, обувки, раници и др.
« Отговор #15 -: Октомври 20, 2012, 08:40:09 pm »
  Гледам сте захапали екипировката. Та "да се изходя" и аз  ;D
Кубинки... имам едни кафеви офицерски 3-та употреба от преди 90-та, носят се само в отвратително време редовно се мажат с пача мас (вече трудно се намира). Не пускат вода и лятото с партенки не спарват да ти се вмиришат краката -минаваш отвсякъде.  Кубинки след 95-та по-далеко от тях.
 Панталони - камуфлажи доста често се срещат по сергиите за 2-ра употреба от казармите. Има едни с които бяха оборудвани граничните, - стоят леко лъскави - по тях репеи и треви не се закачат, доволно държат на къпини и шипки. Зимните модели като им свалиш подплатата долу са двойни, единия кат влиза в ботушите/кубинките а другия минава над ботуша, само се слага зип вместо копчетата - и да тръгне кърлеж няма ядове да се намърда при мъдете а се бучва у корема  (личен опит от казармата).
  Якета ризи и т.н. пак от там... не са лоши стига да уцелите нещо от преди 95-то лето, после са конфекция. Пак гледате да са от лъскавите -малко трудно се закачат къпините и това доста пази.

Иначе сега за баирите имам купени от Sportdirekt (май така се пишеше) високи маратонки на разпродажба- нейде около 35 лева излязоха. Проблема е в доставката - мисля че 35 паунда до 30 кила - трябва да се кооперирате ако ще поръчвате от там. Другия проблем с тамошните обувки е че номерацията им е реална -т.е. ако тук си купувате 45-ти номер от спортдиректа 44 може и да ви е голям.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #16 -: Октомври 20, 2012, 09:04:39 pm »
Направихме темата "важна" тъй като в нея се събра полезна информация.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен charon

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 32
« Отговор #17 -: Октомври 21, 2012, 08:51:31 am »
https://armyshop.dir.bg          Тука има доста хубави неща и на добра цена .
Колега,как се прави поръчка от този сайт?
" Всичко, което чувам, е едно становище, а не факт. Всичко, което виждате, е гледна точка, а не истината. "

Неактивен Гост1

• Старши потребител
  • Публикации: 414
« Отговор #18 -: Октомври 21, 2012, 05:09:57 pm »
по добро от кубинката и камуфлажа нема

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
« Отговор #19 -: Октомври 21, 2012, 05:50:49 pm »
Здравейте колеги,за това 4е който практикува нашето хоби трябва да е подходящо обле4ен и добре обут две мнения няма.Според мен трябва да  обръщаме внимание и на ли4ната си безопасност и защита.Доскоро като излизах за тази цел си носех един 9мм.газов приятел който оба4е,освен 4е е мн.тежък ок.1,2кг.,предполагам 4е в дадена ситуация ще бъде и доста шумен(което мен не ме устройва).От съвсем скоро излизам с един добър нож и спрей от лютив пипер за ку4ета,който се оказа доста ефективен:в4ера докато се мотаех по полянки и гори4ки ми налетя един доста голям и лош пес,който си беше наумил да ми стори нещо неприятно,оба4е остана доста изненада като го посрещнах със спрея и един-два шута.Та мисълта ми беше 4е един спрей от лютив пипер върши прекрасна работа при самозащита с/у ку4ета,агресивни гадини и т.н.

Неактивен danail

• Напреднал потребител
  • Публикации: 240
« Отговор #20 -: Октомври 21, 2012, 06:13:50 pm »
.... спрей от лютив пипер за ку4ета,който се оказа доста ефективен....

Само една вметка - спрейовете за хора не действат на кучетата или поне не така както ни се иска, за тях си има антидог специална серия. Същото важи и за газовите патрони.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #21 -: Октомври 21, 2012, 06:19:50 pm »
за газовите патрони и газовите спрейове си прав, но лютивия спрей си е от люти чушки.
действа на мечки, камо ли на кучета

Неактивен Гост1

• Старши потребител
  • Публикации: 414
« Отговор #22 -: Октомври 21, 2012, 06:21:47 pm »
ножове,пистолети и т.н ами я си представи че отнякъде ти излязат милиционеските власти и търсача кат видят то ще стане една.................

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • nobiscum deus
« Отговор #23 -: Октомври 21, 2012, 06:33:06 pm »
  Само една вметка - спрейовете за хора не действат на кучетата или поне не така както ни се иска, за тях си има антидог специална серия. Същото важи и за газовите патрони.
Спрейовете от лютив пипер са специално за агресивни животни и най-ве4е за ку4ета(ако не вярваш пробвай),които вършат прекрасна работа и срещу разни агресивно настроени човеци,вклю4ително и наркомани.За самозащита тези спрейове са мн.добър вариант,особено ако на флакона на спрея пише ФОГ(мъгла).

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • nobiscum deus
« Отговор #24 -: Октомври 21, 2012, 06:38:47 pm »
ножове,пистолети и т.н ами я си представи че отнякъде ти излязат милиционеските власти и търсача кат видят то ще стане една.................
Ако нямаш необходимата документация 4е газовия пищов е закупен от теб и 4е е регистриран в служба КОС,тогава при среща с милиционерските власти може да береш доста ядове.

Неактивен ceco160

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 96
« Отговор #25 -: Октомври 21, 2012, 08:34:05 pm »
Колега,как се прави поръчка от този сайт?
     не знам колега не сам поръчвал просто ми попадна случайно .

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #26 -: Октомври 21, 2012, 08:46:46 pm »
Раница от един руски онлайн магазин за металдетектори. Интересна идея.

Mikron металдетектори

Неактивен Plamen

• Старши потребител
  • Публикации: 384
« Отговор #27 -: Октомври 21, 2012, 09:24:17 pm »
Раница от един руски онлайн магазин за металдетектори. Интересна идея.

Кой е този сайт?

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #28 -: Октомври 21, 2012, 09:31:52 pm »
За мен това са излишни глезотии , ако ще ходиш на лагер и ще взимаш палатки , спални чували , газови котлони и тем подобни , става . Достатъчна е една мешка , вода , малко храна и земекопен лек инструмент . Ако идеш на язовир ,където няма риба , каквито и въдици и аксесоари да носите за хиляди левове , само ще лапате мухите .

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #29 -: Октомври 21, 2012, 09:39:48 pm »
Не е лъжа, то и ловците някога ходеха с по една ватенка, гумени цървули и 3-4 патрона, пък биеха дивеч. Но времената се менят, малко повече удобство ако може да си го позволи човек никога не е излишно.
Пламене, линка го загубих, но ако става дума за снаряжение виж при руснаците за какво става въпрос. Раници  за металотърсачи да искаш:)

https://rifdetectors.ru/catalog/snarjazhenie/
Mikron металдетектори