Forum > Аксесоари и подръжка
Дрехи, обувки, раници и др.
spiderman:
Колеги, вече има теми за шанцов инструмент и разни аксеоари но досега не е говорено за екипировката която ползваме. Моля за вашето мнение по въпроса - какво ползвате, или какво препочитате да ползвате като облекло обувки раници и друго допълнително оборудване. Ако може някоя снимчица по темата или препоръка за магазини с подходящо оборудване за търсене. Поздрави :)
imperio:
Общо взето всеки се спасява както може. Самите металдетектори са скъпо удоволствие, и при тези ниски доходи на много хора все още не им е до покупка на специално облекло и оборудване. Но подобно на ловците и риболовците и в нашия бранш има така да се каже раздвижване. Най-малко защото такава специализирана екипировка е хем удобна, хем практична. В чужбина, и в частност в Русия отдавна се обръща внимание на тези подробности.
zempar:
купих си тези обувки от една шатра на паркинга до Кауфланд Варна.
продават ги като втора употреба, но си бяха абсолютно нови.
още ги разтъпквам и за сега биват, но за около 3-4 часа :)
Джони:
Днес получих малък подарък - страхотен фенер - 160 лумена, купен от Ибея само за девет лева. Ще ви го снимам после, че малкия толкова се впечатли, че ми го грабна и сега е на вечерна разходка с баща си да го пробва.
deso:
Най-малкото което можем да направим относно екипировката е да се снабди човек с едни читави обувки ,тип планинарски. ...И там избора е голям ,има такива гамаши ,че само като ги гледаш и почват да ти се изморяват краката .За нашия спорт по-ниските и леки модели са подходящи .Трудно ще се намери модел за всички сезони ,но задължително да са водонепропускливи .Напоследък се появиха много евтини марки ,обаче и тука максимата ,че „Евтинито излиза скъпо “важи с пълна сила .Избора на една добра марка гарантира ,няколко години сухо и удобно тръмбоване .Казвам сухо ,щот не друго ..ами като обираахме сутрин росата все ми се налагаше да си изтисквам чорапите :).
Друго което неможе да липсва в екипировката е едно водонепропускливо горнище .Случаино купих едно било за колоездачи ... , оказа се страшно удобно и за търсачи ;).
С него вали ,вее на ...а ми не е
... А нещото което не ми харесва са камуфлажите . Също като ловните дружинки имаме слабост към затънтените гори е за предпочитане да сме добре видими.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия