Forum > Аксесоари и подръжка
Сонди M@RS
Mikron:
Само със смяна на сондата, АСЕ250 става съвсем друг детектор:
https://www.youtube.com/watch?v=iT-6gH1Y9WY
ztec:
Доста тестове сьм изгледал за тези сонди и като цяло ми харесват.Ако произвеждаха
за. F5 бих си взел една.Много ще е интересно да се тества марс и торнадо.
imperio:
За тези сонди се чуват много добри думи. Интересно е дали ще разширяват асортимента тъй като засега се предлагат за малките модели за Фишер и Гарет, плюс F75 на Фишер. Ей тая бих пробвал на Технетикса:
TIGER
12.5" x 9.5"
32 x 24 см.
danail:
Преди време кога бях млад и глупав имах мераци и необходимата техника се занимавах.
Един колега тук от форума беше взел някакъв китаец и му описвах стъпките една по една как се прави "къстъм-сонда". Ако ще се продадът 2-3-5 бройки няма смисъл да се влагат пари в разработка ама ако имаш пазар като руския... е тогава защо да не си загубя 1-2 седмици за да намеря най-добрите параметри брой навивки/сечение/баланс за дадената черупка а след това останалото си е хамалогията на серийното производство.
Mikron:
--- Цитат на: imperio в Септември 21, 2012, 12:04:14 pm ---За тези сонди се чуват много добри думи. Интересно е дали ще разширяват асортимента тъй като засега се предлагат за малките модели за Фишер и Гарет, плюс F75 на Фишер. Ей тая бих пробвал на Технетикса:
TIGER
12.5" x 9.5"
32 x 24 см.
--- Край на цитат ---
Имам такава само за АСЕ250. За Текнетикс обещават да има, да видим кога.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия