0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
За реална работа не мисля че може да се постигне такава дълбочина за капачка от буркан. Кантарите много зависят от почвата за разлика от пулс индукшъна. В лабораторни условия (лека почва, повишена мощност) може и да стане, но при търсене на поле пределната дълбочина за предмет с такъв размер ще е поне с половин метър по-малка. Поздрави.
Вариации на тема "кантар" от Прибалтика. Майстора е от Рига. Обърнете внимание на охлаждащите радиатори Здравейте, този майстор( според мене) си е направил шутка(шега)!!МД тип приемник -предавател (кантар) имат маломощен генератор,така че изобщо не е нужен радиатор,а за такъв огромен изобщо не може да се мисли.Второ,в конструкцията не трябва да има метални части,а като гледам тука всичко е от много,много метал ,конструкцията ми прилича на плуг за трактор К-700.Много копчета,няма нужда ,най-много 3...4 копчете ,2бр. индикатори ,ако има то най-много 1 бр. на изхода на приемника,не виждам как се прави баланса,механическо у-во.и т.н......Успех в коментарите.
МД тип приемник -предавател (кантар) имат маломощен генератор,
така че изобщо не е нужен радиатор,а за такъв огромен изобщо не може да се мисли.
Второ,в конструкцията не трябва да има метални части,а като гледам тука всичко е от много,много метал ,конструкцията ми прилича на плуг за трактор К-700.
Много копчета,няма нужда ,най-много 3...4 копчете .
не виждам как се прави баланса,механическо у-во.и т.н.
2бр. индикатори ,ако има то най-много 1 бр. на изхода на приемника.
Писането на кирилица и спазването на добрия тон са задължителни.