0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Киро, защо ли си мисля че съм виждал нещо подобно? Не му знам точното име ама се ползваше за постелки на пътеката или в автобусите на Биомет или Ивкони или по новите детски площадки като покритие съм го виждал.... Или се бъркам?
А като се набие в този мъх , после излиза ли лесно ?
Преди няколко дни чистихме на една баластерна тук по река Върбица една драга в която имаше такъв мъх и то голям и да ти кажа се изчисти много добре ,и щом го ползват в цял свят значи върши перфектна работа.Убедих се и аз в това нагледно и то на доста голяма драга.
Ето ти линк да видиш че и за събиране и капан на златинки върши перфектна работа.В Канада,САЩ и Европа много го ползват в улейте си и драгите.Който му трябва ще си вземе,тествали сме го и не пропуска нищо,хваща и най малките златинки.https://zolotosnab.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=9
Не ме разбирай погрешно, аз съм последния човек в този форум който ще се заяжда за неща с които не е на ясно. Просто формата и вида на "мъха" ми се видяха познати и попитах. А това дали и как върши работа ТИ ще кажеш, АЗ само гледам отстрани, най-близкия ми златоносен ручей е на 300 километра но ми е интересна техниката И все пак ако съм те засегнал професионално се извинявам като аматьор.