Forum > Представяне на БГ разработки

BLISSTOOL металдетектори

(1/146) > >>

BLISSTOOL:
BLISSTOOL е български производител на професионални металдетектори и аксесоари за металдетектинг. Всички BLISSTOOL металдетектори се разработват, тестват и произвеждат в България, в тясно сътрудничество с професионални търсачи, и имат 3 години световна гаранция за липса на фабрични дефекти и качество на изработката.
---
Контактна информация:
BLISSTOOL
www.blisstool.com
info@blisstool.com
+359883450667
Скайп: ahmed_merchev , blisstool
Лице за контакт: Ахмед Мерчев
---
Тестове и ревюта на BLISSTOOL металдетектори:
https://blisstool.com/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=74
https://blisstool.com/index.php?option=com_content&task=view&id=254&Itemid=106
https://blisstool.tv
---
Текущите серийно произвеждани и продавани модели BLISSTOOL металдетектори са:
- BLISSTOOL LTC64X v2
- BLISSTOOL LTC64X v1
- BLISSTOOL LTC64 v2
- BLISSTOOL LTC64 v1
За актуални цени и допълнителна информация се свържете с нас (Стремим се за клиенти от България да поддържаме преференциални цени и условия).

За България, предлагаме безплатна доставка по куриер Еконт до адрес на клиента, с опции:
- клиента може да прегледа съдържанието на пратката преди да я приеме и преди да заплати наложения платеж (ако е избран този начин за заплащане на поръчаното);
- клиента има право в 7 дневен срок след покупката да направи рекламация за стоката която е получил, в резултат на която да му заменим стоката с друга или да му върнем парите (цялата или част от нея ако констатираме наличие на липси и/или щети по стоките които сме продали на клиента).

За клиентите, които желаят първо да тестват на терен металдетектора, и едва след това да го закупят ако им хареса, са добре дошли в нашата тестова база в района на гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград, България. За уговорка на среща с цел тестване и евентуална покупка на BLISSTOOL металдетектор, моля свържете се с нас.

Стандартният комплект включва:
- Избраният модел BLISSTOOL металдетектор с 28см (11") DD търсеща бобина BLISSTOOL DD28SC2 и LiPo батерия 11.1V, 2200mAh
- Автоматично LiPo зарядно устройство
- Ръководство за потребителя
- Гаранционна карта
- Фактура
- Кутия за пренасяне и съхранение
- 3 години световна гаранция
- Безплатна доставка по куриер за цяла България

Като допълнителни аксесоари предлагаме:
- Войнишка мешка
- Преходник за заряд от автомобил BLISSTOOL CL12V2
- Калъф за защита от прах, влага и дъжд BLISSTOOL PTC4R
- Стерео слушалки:
   - Стерео слушалки PHILIPS SHP1900 B
   - Стерео слушалки PLEOMAX PHS-2000 B
   - Преходник за слушалки BLISSTOOL P635S35

Металдетектори BLISSTOOL LTC64X :: version 1 & version 2Металдетектори BLISSTOOL LTC64 :: version 1 & version 2Предходни, стари модели BLISSTOOL металдетектори, които вече са спрени от серийно производство са:
- BLISSTOOL LTC48X v2
- BLISSTOOL LTC48X v1
- BLISSTOOL LTC48X
- BLISSTOOL LTC48
- BLISSTOOL LTC42
- BLISSTOOL LTC27

Металдетектори BLISSTOOL LTC48X :: LTC48X & version 1 & version 2
 
 

Металдетектор BLISSTOOL LTC48


Металдетектор BLISSTOOL LTC42
 

Металдетектор BLISSTOOL LTC27
 

imperio:
Моля в темата на Мерчев да се пише по същество. Няма нужда да повтаряме стари истории, не са в ничий интерес.

BLISSTOOL:

--- Цитат на: imperio в Май 09, 2011, 06:40:41 pm ---Моля в темата на Мерчев да се пише по същество. Няма нужда да повтаряме стари истории, не са в ничий интерес.

--- Край на цитат ---
- В общи линии ми допаднаха показаните до момента настроения и тон на потребителите на този форум и за това реших да се включа и аз. Тук съм с цел популяризация на BLISSTOOL металдетектори. С радост ще отговарям на въпроси на потенциални клиенти и настоящи такива.

BLISSTOOL:
Участие на BLISSTOOL на Втори Национален Събор по Металдетектинг, 28-29 Май 2011, Копринка, Казанлък

Здравейте,

През следващите няколко дни ще споделя с вас в подробности за участието на BLISSTOOL на Втори Национален Събор по Металдетектинг, 28-29 Май 2011, Копринка, Казанлък.
За целта, ще публикувам на няколко части съответната информация в официалния blisstool форум, в официалния форум на БНФМ и тук във форум Металдетектинг.
Като резюме - BLISSTOOL металдетектори се представиха блестящо, без значение какви вълни се носят по наш адрес в някои други форуми. Погрижили сме се да заснемем всичко на видео и на снимки, които ще публикуваме на няколко части. Ще разкажем в детайли и с технически подробности за импровизирания полигон и неговите "скрити" особености :). За тестовите образци. За нашите успехи и неуспехи, и за тези на останалите марки металдетектори представени на събора.

Настроението на събора беше страхотно! Лично аз, като един от съ-инициаторите и съ-учредителите на БНФМ, съм щастлив да видя как трудът и упорството на всички членове на федерацията, вече осезаемо оказват голям принос върху популяризирането и развитието на хобито металдетектинг в България.

Поздрави,
Ахмед Мерчев
BLISSTOOL металдетектори

BLISSTOOL:
Видео от събора с демонстрации на BLISSTOOL металдетектори е налично в YouTube канал blisstoolfairs: https://www.youtube.com/blisstoolfairs

В него, допълнително ще качим още видеа, като ще добавим и индивидуално текстово описание към всяко видео.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия