0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Не съм много сигурен коя година започва производството на Ф-75,някаде през 2007 ще да е. Интересно ми е какви промени търпи през теа години?поздрави
Тъй като интересът е голям, а информацията малко, намерих начин да взема F75 за нуждите на форума и все не оставаше време за тестове. Днес в планината времето беше чудесно, направих справка,че няма лов, изчаках да поомекне времето, навлякох се хубаво и с раницата хайде на тестове. Реално го поразходих за около час, толкова ми остана след прехода в планината, защото макар и слънчево и с хубава зимна екипировка се измръзва.Този терен е с петна от средна до висока минерализация, на него примерно Лобото се грундира със зор на позиция на ключето Alkali(на Normal - никакъв шанс) . Фишера се грундира без проблеми с тригера за автоматичен грунд баланс. За пръв път работя с апарат ,който дигитализира стойността на грунд баланса и отчита минерализацията. Първите минути бях изумен - невероятно удобен и лек апарат, въобще не изморява ръката, даже и в пресечен терен. Все още не съм свикнал със стойностите на цифровата индикация, така че не мога да дам пълна информация за качеството на идентификация, а и за малкото време нямах цветни сигнали, все пак този терен съм го минавал с един куп маркови апарати за тестове. Реших да заровя 10 ст от Бай Тошово време и се получи това ,което е писал колегата Ztec, в незаровената дупка нямаше сигнал, зарових я на около 25см и сигнал имаше. Следващият сигнал - в дискриминация - стойности 98, 99 и го изкопах от любопитство - антично ръждясало пиронче, ако и при следващо такова намерено стойностите са същите , това ще е голям плюс за апарата.(to be continued).
лошо е само с капачките дава ги цвят,но това е при всички,иначе апарата си е супер
някои знае ли дали може да се търси във вода т.е. само сондата да е потопена,много се изкушавам но не смея.