Условия за Регистрация

Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло.  Използвайки нашата услуга ти се съгласяваш, че няма да използваш нашият форум, за да публикуваш материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Съгласяваш се, че няма да публикуваш никакви съобщения без авторски права, освен ако последните не са собственост на теб или на този форум.

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

 
Форумът да се ползва по предназначение, това е място за дискусии за металдетектори и металдетектинг и се очаква да бъде приемано и ползвано като такова. Това не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация, отправяне на лични нападки независимо към кого и др. подобни. Тук не се толерира иманярщината. Не се толерира търсене, и уговаряне за търсене по археологически обекти, търсене на съвети за работа на такива обекти, уговаряне и участие в  сделки с културно-исторически ценности.
С пълните условия за ползване може да се запознаете тук..

НОВИТЕ РЕГИСТРАЦИИ СЕ ОДОБРЯВАТ ОТ АДМИНИСТРАТОР. АКО СТЕ ОДОБРЕН ЩЕ ПОЛУЧИТЕ Е-МАЙЛ С ИЗВЕСТИЕ НА ПОЩАТА С КОЯТО СТЕ РЕГИСТРИРАН

Powered by EzPortal