Автор Тема: ПРОДАВАМ МЕТАЛОТЪРСАЧИ-ДИСТАНЦИОННИ ЛОКАТОРИ  (Прочетена 33672 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ROKI83

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
Продавам дистанционни локатори,за търсене на заровени в земята метали,кухини,пещери,и вода от разстояние до 1000м в зависимост от големината на обекта ,уреда е с пълен микропроцесорен контрол,има фиксирани честоти за търсене на олово,злато,сребро,мед,бронз,желязо също 500допълнителни честоти за настроика от оператора,работи на принципа молекулярно честотна дискриминация ,гаранция 1 година 0882712946  https://prikachi.com/images.php?images/587/4838587r.jpg

Неактивен mitko

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 47
цена :)

Неактивен GALBA

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 147
Продавам дистанционни локатори,за търсене на заровени в земята метали,кухини,пещери,и вода от разстояние до 1000м в зависимост от големината на обекта ,уреда е с пълен микропроцесорен контрол,има фиксирани честоти за търсене на олово,злато,сребро,мед,бронз,желязо също 500допълнителни честоти за настроика от оператора,работи на принципа молекулярно честотна дискриминация ,гаранция 1 година 0882712946  https://prikachi.com/images.php?images/587/4838587r.jpg
Роки, пишете цени бе хора  :o
Животът е твърде кратък за да се съобразяваш с всички!!!  GALBA
„Който не може да атакува мисълта, напада мислещия.“ (Пол Валери, 1871–1945 г.)

Неактивен c2h5oh

• Ветеран
  • Публикации: 1036
  • ADMIRAL
1000 метра  :) мисля че навлизаме в света на ФАНТАСТИКАТА . А има ли вариянт този уред някога да малчи .. В радиус 1000 метра винаги има метал ?

Неактивен ЧИГОТ

• Напреднал потребител
  • Публикации: 210
  • Прогонен
1000 метра  :) мисля че навлизаме в света на ФАНТАСТИКАТА . А има ли вариянт този уред някога да малчи .. В радиус 1000 метра винаги има метал ?

To не ми е работа, ама понеже като някои други колеги съм хващал багетите и лопатата и съм им сърбал и попарата. Мога честно да ти кажа, че харесат ли си нещо прави лъч омнитрона до 2км даже и повече...., лично аз съм проследявал такъв сигнал/лъч на около 1,5км.... но дали има нещо там (точно което търсиш) е друг въпрос... този лъч ме заведе до тенекия от сирене или от мед,  от тия галванизираните с нещо жълто.... 8)
Има и нещо друго, което е много важно този омнитрон без размагнитвачката- статик елеминатор е пълна лудост да се ползва...
« Последна редакция: Юни 03, 2012, 02:45:53 pm от wallb2 »

Неактивен ЧИГОТ

• Напреднал потребител
  • Публикации: 210
  • Прогонен
Aз бих искал да питам производителя, не трябва ли да има и усилвател на багетите...демек електронни, с тия обикновенните и то само медни и с неточен размер! не всеки ще може да хване някакъв сигнал, пък какъвто и бил той...

Неактивен PAPATA

• Старши потребител
  • Публикации: 446
  • Прогонен
Re: ПРОДАВАМ МЕТАЛОТЪРСАЧИ-ДИСТАНЦИОННИ ЛОКАТОРИ
« Отговор #6 -: Септември 18, 2012, 10:48:13 pm »
до  колегата  роки ето така се  правят  багети  а не  както ти си ги направил ако искаш мога да то пратя размерите                                                             https://prikachi.com/images/837/5287837w.jpg                             
https://prikachi.com/images/836/5287836n.jpg
« Последна редакция: Септември 18, 2012, 11:01:11 pm от PAPATA »

Tribal

• Гост
« Отговор #7 -: Септември 18, 2012, 11:18:15 pm »
Колега,защо са удебелени в долния край?Ако е секретно не отговаряй.

Неактивен PAPATA

• Старши потребител
  • Прогонен
« Отговор #8 -: Септември 18, 2012, 11:20:20 pm »
удебелил сам ги умишлино да са малко по тежки като  сам набил  парчета  медна тарбичка 

Tribal

• Гост
« Отговор #9 -: Септември 18, 2012, 11:24:40 pm »
За да се кръстосат си трябва сериозно усилие,от къде се взема тази енергия?

Неактивен PAPATA

• Старши потребител
  • Прогонен
« Отговор #10 -: Септември 18, 2012, 11:32:27 pm »
трибал няма  никакво усилие те се въртят  сами ти  само  ги държиш нали виждаш  че се слагат в  дръшките  лесно е  стига да са  направени както  трябва  самите  багети трябва да са  абсолютно  еднакви на  грамаж до последната стотна  от грама  иначе дават сериозни отклонения  от  целта

Неактивен ROMA

• Напреднал потребител
  • Публикации: 151
  • ПОКРОВИТЕЛКА
« Отговор #11 -: Септември 19, 2012, 12:10:58 am »
PAPATA досега такива багети не съм виждала/искам да кажа,че ми харесват/.Брат ми има,но не са така изпипани.Поздравления,супер са!
Форумът има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит!!!

Неактивен PAPATA

• Старши потребител
  • Прогонен
« Отговор #12 -: Септември 19, 2012, 12:16:08 am »
когато правиш нещо първо на теб трябва да ти хареше  пак след  това  на останалите  аз  винаги изпипвам нещата  да са  перфектни  ----------------------------а ето това е  мойта  машинка с  която аз  търся  защото имаше хора  от  сайта  които искаха да я  видят  как изглежда
« Последна редакция: Септември 19, 2012, 12:29:14 am от PAPATA »

Tribal

• Гост
« Отговор #13 -: Септември 19, 2012, 08:43:42 am »
Използвал си кутия от измервателен уред,доколкото се вижда от снимките.
Интересно е вътре какво има?...И ние ,хората по външност си приличаме,но сме с различна душевност.Поздрави.

Неактивен PAPATA

• Старши потребител
  • Прогонен
« Отговор #14 -: Септември 19, 2012, 12:25:00 pm »
трибал не е  кутия от измервателен уред а цял
 милтиметър  а   отдуло под  мултиметъра е  кутията  с  електрониката -- устройството на машината