Автор Тема: дълбоки сигнали с кантар  (Прочетена 277978 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Tribal

• Гост
Re: дълбоки сигнали с кантар
« Отговор #135 -: Май 26, 2012, 10:58:29 pm »
Тъкмо ще поулегне мерката,сега влияе и прясно копаното.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1526
« Отговор #136 -: Май 26, 2012, 11:20:59 pm »
Тъкмо ще поулегне мерката,сега влияе и прясно копаното.
Благодаря за съвета колега, пак ще пробвам след седмица . Гледам ,че и кантарът е продаден, така че за мен остава варианта сам да си го направя, като се поосвободя ще те потърся за схемата. Запалихте ми фитила с тези кантари  ;D .Поздрави.

Неактивен deso

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 543
« Отговор #137 -: Май 26, 2012, 11:34:23 pm »
Ще ме  карате да се ровя да изкарам моя памицовия и тогава ще  видите какво е Кантар  ;D

Кодо за следващи проби , защо не пробваш да събереш и да заровиш монети .
Две шепи денари примерно  ;D  , ако нямаш едно буканче стотинки също върши работа . 
 .... а пробвали Лобото ? То е способно да ни поднесе изнендата на кръга .
« Последна редакция: Май 26, 2012, 11:37:55 pm от deso »

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #138 -: Май 26, 2012, 11:43:40 pm »
Ша ма карате да се ровя да изкарам моя памицовия и тогава ще  видите какво е кантар  ;D

Кодо за следващи проби , защо не пробваш да събереш и да заровиш монети .
Две шепи денари примерно  ;D  , ако нямаш едно буканче стотинки също върши работа . 
 .... а пробвали Лобото ? То е способно да ни поднесе изнендата на кръга .
Не съм пробвал Лобото колега, вчера зарових тестови обект 1 и прерязах лентичката, нека изсъхне малко и да поулегне, тестове ще има много за в бъдеща. Поне ще си прекопая двора,че иначе ме мързеше да го правя.

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 139
  • s.p.q.r
« Отговор #139 -: Май 27, 2012, 08:49:55 pm »
здравеите и от мен,главата ме цепи,но ще се впусна и аз.на вапросния кантар давам мнение:150 процента на бай ангел(памиц),за времето си беше съвсем актулен кантар,бачкал с такъв,много трудно му свикнах.изобщто не мога да го сравнявам с новите модели

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #140 -: Май 27, 2012, 09:15:51 pm »
Привет ,колега .В края на 2010 се видях с едни колеги от Сливенско и поговорихме, та те бяха ходили чак от Сливен до Монтанско да пробват кантар на Памиц и тествали , но нещо не беше станал пазарлъка. Така ,че явно има още клиенти Памиц и си прави кантари.
Та се сетих, че ви питах - как се справят вашите кантари с минерализирани и орудени терени. Или просто кантарът си е за равното и за по леки почви. Поздрави.

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • s.p.q.r
« Отговор #141 -: Май 27, 2012, 10:13:34 pm »
за сега работи много добре и няма проблем със земята,пробван е на различни терени.поздрави.

Tribal

• Гост
« Отговор #142 -: Май 27, 2012, 11:37:21 pm »
Здравейте,колеги.Вече е ставало въпрос за тези възможности на най-новите кантари,колега kodokan,но много материал се събра и изглежда малко сме ги "засипали".Щом  се грундират над 5 огромни,дебели по 6-7 см.всяка ,наредени една върху друга и силно активни подови тухли,значи  се справят и с орудени почви-проверено е.По-старите апарати постигат задоволителни резултати за сметка на дълбоко слизане под праг и намалено общо усилване при силно минерализирани почви,а при нормални и леко минер. се самонастройват сполучпиво и работят много добре.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #143 -: Май 28, 2012, 09:16:38 am »
Благодаря ,колеги за новия кантар не съм забравил какво е написано и чакам с нетърпение да излезе на пазара. Въпросът ми беше за вашите по стари модели кантари и получих отговори, които напълно ме задоволяват. Поздрави.

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • s.p.q.r
« Отговор #144 -: Май 29, 2012, 09:26:39 am »
привет колега,като гледам ква трева се вдига скоро нема да излизаме с кантарите,при вас как е след тиа дъждове,може ли да се работи,тук даже и смонетар не става,онзи ден излизах,но много трева на всякъде >:(

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #145 -: Май 29, 2012, 11:37:21 am »
привет колега,като гледам ква трева се вдига скоро нема да излизаме с кантарите,при вас как е след тиа дъждове,може ли да се работи,тук даже и смонетар не става,онзи ден излизах,но много трева на всякъде >:(
И тук е така, ще ходя в свободното време с монетар в планината - борова гора, там трева няма. И то остави тревата, ами сега е пълно с кърлежи тук, на два пъти ме полазват и господ ме пази ,че ги усещам на време, но много хора пострадаха.

Неактивен vesko

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 50
« Отговор #146 -: Май 29, 2012, 09:36:57 pm »
И тук е така, ще ходя в свободното време с монетар в планината - борова гора, там трева няма. И то остави тревата, ами сега е пълно с кърлежи тук, на два пъти ме полазват и господ ме пази ,че ги усещам на време, но много хора пострадаха.
дължината на сигнала вярно ли е равна горе долу на дълбочината

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #147 -: Май 29, 2012, 10:25:58 pm »
дължината на сигнала вярно ли е равна горе долу на дълбочината
Сложно и дълго е за писане, а трябва да лягам ,че съм на работа утре. Дръпни си някое упътване за ТМ808, там е описано подробно с картинки, ако не успееш - утре ще ти отговоря подробно на въпроса. Поздрави.

Tribal

• Гост
« Отговор #148 -: Май 30, 2012, 11:01:44 am »
Здравей,колега vesko.В общи линии е вярно,най-вече за точно настроен апарат на подходящ полигон,тъй като дължината на зоната зависи от:дълбочината на обекта;от неговата големина;от "качеството"на почвата;от чувствителността на приемника....Ако приемникът има много висока чувствителност зоната ще е по-дълга от дълбочината,при ниска-ще е по-къса,а при най-ниска -няма да има зона и някой друг колега ще поправи грешката.Не ти го пожелавам!Поздрави.
« Последна редакция: Май 30, 2012, 11:05:46 am от Tribal »

Неактивен phoenix

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 420
« Отговор #149 -: Май 30, 2012, 11:25:29 am »
...Ако приемникът има много висока чувствителност зоната ще е по-дълга от дълбочината,при ниска-ще е по-къса...

тоест да се разбира че се кара на макс сенс и след засечен обект намаляваме чувствителността до като изгубим засечения сигнал при което и си го центрираме ? 
интересна тема, вече се замислям за едно кантарче.  да си покопаме железца поне :)
Само слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.