0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
Колега kodokan,Направих справка и казвам:Бронзовият съд с железните инструменти е разминал зоните приблизително с 50 процента.Това си е прилична дискриминация.Поздрави.
Една от изненадващо хубавите възможности на кантара е ,че с него може да се начертаят контурите на засечения обект.Снимката е изключително точна.Например на бронзов съд може да се види дръжката му.
Определянето на сигнала дали е железен или цветен е важно.Но от значение е и техниката за определяне на сигнала от зидовете който се получава при преминаването на кантара над тях.Преди да му свикна изкопах един зид на към 1,5м.Колега wallb2,едва ли действително те интересува отговора за бронзовата статуя.По скоро ми се струва че по тоя начин изразяваш недоверие към написаното от мен.Може би ако не сега то след време ще намериш някой майстор на кантара (какъвто аз не съм) който ще разсее съмненията ти.Приятелски поздрав.
Колега wallb2,едва ли действително те интересува отговора за бронзовата статуя.По скоро ми се струва че по тоя начин изразяваш недоверие към написаното от мен.Може би ако не сега то след време ще намериш някой майстор на кантара (какъвто аз не съм) който ще разсее съмненията ти.Приятелски поздрав.