Автор Тема: дълбоки сигнали с кантар  (Прочетена 277983 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен emilio

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 21
Re: дълбоки сигнали с кантар
« Отговор #285 -: Януари 31, 2013, 09:34:15 pm »
колегата е прав че по някога става скучен ама като хванеш  сигнал и го търсиш с монетара три лопати и повече и той не го хваща и адреналина ти е на макс... и после ти държи влага за много дълго време ;) а пък ако имаш късмет ще го помниш цял живот :)
Нали за тоя сигнал,каде ще го помниш цял живот мааме като улави.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1526
« Отговор #286 -: Януари 31, 2013, 09:46:19 pm »
емчо, дай по некое време на скипето та да кажеш кво стана с уреда щом си решил да търсиш дълбочинно нема ядове ,ше помагаме ама ше бъде по скипето,че като гледам как ни трият постовете,нищо чудно да прочетем некой ден ,забранено за кантаристи. особенно кво стана с трибал

И какво стана с Трибал, колега ?
Май сам се отказа от форума или паметта ме лъже.
Има една приказка ,че като се разровят лайната много се размирисва, ама поста ти е доста правокативен и дай този път  да изясним всичко, а не да пишеш с недомлъвки и загадки.
 Особено съм се радвал, че в този форум има теми за кантарите и опитни кантаристи, които да пишат смислени неща в темите за кантари и дълбоки сигнали.
  Така , че винаги ще има място за вас в нашия форум.
Ако постовете ви не нарушават правилата на форума, просто не виждам кой и за какво ще ги трие. Поздрави и успехи.

Неактивен asparuh12

• Ветеран
  • Публикации: 523
  • Прогонен
« Отговор #287 -: Януари 31, 2013, 09:54:01 pm »
Коцето го позасегнах другаде съвсем малко по други темички -обидчив си е човека ... ;D ;D ;D

Неактивен mr_fair

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 62
« Отговор #288 -: Януари 31, 2013, 10:21:05 pm »

то това "маание като улави" рано или късно си се заплаща колега само трябва търпение и правилна техника ;) поздрави
В ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО!!! (С ТОЧНИТЕ ХОРА)

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 139
  • s.p.q.r
« Отговор #289 -: Януари 31, 2013, 10:51:29 pm »
предлагам да изчакаме да изтече наказанието на индиана джоунс na 26 февруари(незнайно защо наложено).той е по компетентен по вапроса....мисля че така е справедливо.поздрави.    p.s грешката за трибал е моя,ставаше въпрос джоунс,а тиа писаници са офтопика,а не за дълбоките сигнали,според мен така ще е по добре 8)

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • s.p.q.r
« Отговор #290 -: Януари 31, 2013, 11:04:09 pm »
а за 14 февруари            сме се разбрали да му видиш другиа.той е с автоматичен грунд и дисплей,много ми хареса.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3272
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #291 -: Февруари 01, 2013, 12:52:23 am »
предлагам да изчакаме да изтече наказанието на индиана джоунс na 26 февруари(незнайно защо наложено).той е по компетентен по вапроса....мисля че така е справедливо.поздрави.    p.s грешката за трибал е моя,ставаше въпрос джоунс,а тиа писаници са офтопика,а не за дълбоките сигнали,според мен така ще е по добре 8)

Индиана Джоунс  не е с бан, а с временно ограничение за публикуване. Намаляването на правата е наложено от мен, за да има време на спокойствие да прецени дали ще ползва форума по предназначение. Поздрави.
« Последна редакция: Февруари 01, 2013, 01:51:28 am от imperio »
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • s.p.q.r
« Отговор #292 -: Февруари 01, 2013, 10:03:52 am »
има проблем с един стар кантар,уреда работи,но изгуби дълбочина.според мен е приемника,незнам кво да кажа,защото вътре е залято всичко със смола и не се вижда нищо,много от майсторите не се наемат да го къртят ::)

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • s.p.q.r
« Отговор #293 -: Февруари 01, 2013, 10:12:36 am »
незнам дали ще стане с некъв вид разтворител,да не би да сасипе другите части.много е трудно ,опитахме с нещо остро ама направо повдига платката и човека го страх,но според мен си е за цялостно реконстроиране

Неактивен emilio

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #294 -: Февруари 01, 2013, 07:39:33 pm »
Кажи за тоя с дисплея Влади,фърли димката и чао.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 772
« Отговор #295 -: Февруари 01, 2013, 09:04:42 pm »
предлагам да изчакаме да изтече наказанието на индиана джоунс na 26 февруари(незнайно защо наложено).той е по компетентен по вапроса....мисля че така е справедливо.поздрави.   

Това не е ли много строго , цял месец ? За грабежи и по-тежки престъпления съда пуска под гаранция , не съм забелязал да е направил някакво фрапантно нарушение , пък може и да му изтриете поста , ако има нещо нередно , ама чак пък месец . Вярно е , че никой не вързан , ама сега един , после друг , един по един се разреждат . Да не се забравя историята , една империя има силни и слаби моменти , ако не се управлява правилно , неминуемо отива в историята и се замества с друга .

Неактивен mr_fair

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 62
« Отговор #296 -: Февруари 01, 2013, 11:24:37 pm »
незнам дали ще стане с некъв вид разтворител,да не би да сасипе другите части.много е трудно ,опитахме с нещо остро ама направо повдига платката и човека го страх,но според мен си е за цялостно реконстроиране
колега пробвайте с поялник да разчистите около платката... като го пипнеш за смолата и тя става на прах (поне така стана при мен когато ремонтирах една пита)
успех
В ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО!!! (С ТОЧНИТЕ ХОРА)

Неактивен Indiana Jones

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 147
  • Прогонен
« Отговор #297 -: Февруари 02, 2013, 03:21:21 pm »
Здравейте,колеги.Дайте снимки на този апарат.Може би и аз да съм го виждал някъде.
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 03:28:50 pm от Indiana Jones »
И сам , войнът е войн

Неактивен Indiana Jones

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 147
  • Прогонен
« Отговор #298 -: Февруари 02, 2013, 03:46:27 pm »
Смолата чиста ли е ,или е смесена с трина?А трината с естествен цвят ли е? Понякога я оцветяват с тъмни оцветители.За "върховна" секретност.
И сам , войнът е войн

Неактивен влади-коин

• Редовен потребител
  • **
  • s.p.q.r
« Отговор #299 -: Февруари 02, 2013, 06:26:42 pm »
толкова е черна,че все едно е разтопен асвалт.опитвахме и със сушоар за горещ въздух,но много яко го затопля и се отказахме.самия уред е доста стар и тук там се показават некви мостове,но само това.ше ги накарам да го снимат но едва ли ше се види нещо.тоя майстор ,който ще се наеме да го прави ще трябва да изпие 5 опаковки диазепан най-малко ;D