0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
-Повечето неща и подробности ги има изнесени в книги а те не знам да са обявени за специално ползване -Както и информацията по въпроса която можеш да добиеш от нета-Изглежда некой хора тук развиват параноя или се правят на по праведници от папата -То голема тайна това от коя югоизточна посока ще е този вход...........................-Между другото колеги на 28 септември в цял свят се чества "Международният ден на правото да знам"тоест достъпа до информация е право на всеки и никой няма право да ти го отнема или спира така че айде стига с тая политика на щрауса че е смешно вече.ps.Колегаа изв. братле ама ако просто си беше дал труда да напишеш в търсачката на Гоглето-Вход на дромуса при тракийските могили немаше да има нужда да задаваш неудобни въпроси и да разтреперваш съня на некой хора тук..................търсачката на Гоглето;-Вход на дромоса при тракийските могили
здравей колега върбановнещо да споделиш от личния си опит и знания за тези толкова страшни могили
-То по некой път и ти пишеше убави работи ма в последно време като гледам изглежда нещо ти са повреди от отвътре та дращиш сал бълвоч -Кво има от това че човекът попитал чудя са що още не си отлетел до РУ-то да го докладваш и после а не забрайш и мене а ма споменеш кат информатор на информацията която никак не са нрави на конете с капаци или на търсачите на капачки за буркани,на бирени капачки и въобще на всекъкви капачки какъвто си ти-Как обаче ша обясниш че там дето одиш за капачки а си металдетектиш за хоби случайно под краката ти са оказала римска керамика ша ми е много интересно да разбера или ти кат информатор са ползваш с привилегий....?..