Автор Тема: Антени NEL  (Прочетена 164749 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3272
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Антени NEL
« Отговор #45 -: Септември 23, 2012, 06:51:18 pm »
Интернет магазина към който по-горе е дадена връзка с претенции че е сайта на фирма NEL, е със скрита whois информация и без детайлни данни за контакт. Мисля че няма нищо общо с NEL coils освен сондите които се предлагат. В официалния сайт на NEL като официален представител е посочено следното:

Bulgaria

►   Address: 108, Nikola Gabrovski, Sofia 1700, Bulgaria
Mobile:  +359885645604
e-mail: office@ishop.bg
web site: www.metalotarsachi.com

..където между другото цените са малко надолу. Ще редактирам първия пост в темата с линк към този пост с нужното уточнение.
« Последна редакция: Септември 23, 2012, 09:11:10 pm от imperio »
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Kris Kristoferson

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #46 -: Октомври 02, 2012, 03:37:58 pm »
Уважаеми колеги и модератори на форума, смятам, че никъде не съм написал че сайта който аз съм поместил е официалния сайт на NEL Coils. Поместения от мен линк е на моите партньори, повтарям, на моите партньори, той е за улеснение на колегите във форума за новостите при сондите NEL. Чрез нашето сътрудничество има продадени сонди в България, колегите си ги ползват и са доволни от тях, гаранцията им важи и т.н. Поместването на информация за конкурентен сайт в България предлагащ бобини NEL е грубо и меко казано не спортсменско. Предлаганите цени на колегата ISHOP в неговия сайт вече са почти равни с моите след въвеждането на промоционалния период, но също смятам, че относно разнообразие на предлаганите от него бобини той определено отстъпва на колегите ми от  https://nelcoil.com

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2012, 04:05:47 pm »
Това е добре. Но щеше да е още по-добре ако тази изчерпателна информация беше поместена по-рано за да даде яснота кой кой е. Това не е прищавка от наша страна а въпрос на коректност към потребителите на форума и Ваши потенциални клиенти.

Цитат
Поместването на информация за конкурентен сайт в България предлагащ бобини NEL е грубо и меко казано не спортсменско.

Уважаеми колега, моля да оставите на нашата преценка кое е грубо и неспортсменско. Най-малко защото сме ви пуснали да правите бизнес в сайта абсолютно безплатно. Нещо което не се отнася за споменатия от Вас "конкурентен сайт" които освен всичко друго е и на официалните представители на NEL за България. Имате тема която е със статут на "важна" в авторитетен български профилиран форум която е видяна над 4700 пъти досега. За това пари не сме ви искали, но не е зле да поднасяте изчерпателна информация навреме, а ако не можете да я поднесете да дадете връзка към Официалната информация от производителя, а не от анонимен онлайн магазин на които му идва дюшеш силно релативен линк от нашия форум ( "вашите партньори" са си ваши, ама не са наши. Безплтана реклама на които му скимне на правим). Специално аз държа на тези неща. Ако мислите че са ни прекалени изискванията може да опитате в други форуми дали ще ви предложат комфортните условия за бизнес каквито са тук специално за Вас. Поздрави.
Mikron металдетектори

• Нов потребител
  • *
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2012, 04:22:30 pm »
На свой ред, уважаеми колега, без да искам да се заяждам, както се и вижда до момента в темата кой какво и как. Бях поканен най любезно от колегата Zempar да се присъединя във вашия форум с цел да популяризираме марката НЕЛ за България. От хронологията се вижда има ли недоволни или не, изчерпателна ли ми е информацията или не, също искам да уверя, че милионите които се печелят такъв вид дейност с удоволствие ги подарявам на колегата от ISHOP, който също познавам между впрочем. Дали е скъпо удоволствие да се рекламира тук не зная, дали съм станал милионер или колегата ми от Украйна, със сигурност не сме, но в тема в която от самото начало съм поместил пост за тези бобини, и  съм бил поканен най вежливо, да се слага и рекламира сайт на аналогични бобини пак подчертавам че ми се вижда нередно.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2012, 04:35:26 pm »
Въпроса е принципен колега, вежливо си поканен и вежливо си посрещнат както могат да се уверят всички.

Цитат
да се слага и рекламира сайт на аналогични бобини

Вижте внимателно какво сте написали. Темата Ви вървеше повечето от добре преди да почнете да популяризирате "партньорите" Ви. Това провокира и уточнението за истинския сайт на сонди НЕЛ като и за официалния представител за България които рекламира тук,  но досега не е казал нищо напреки за темата Ви.Разберете че тука сте добре посрещнат, но партньорите Ви не ни интересуват. Официалния производител -да, но анонимните Ви партньори - не. Моля прочетете внимателно поста, за да не точим темата безкрай. Поздрави.
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 04:38:54 pm от imperio »
Mikron металдетектори

• Нов потребител
  • *
« Отговор #50 -: Октомври 02, 2012, 07:19:23 pm »
Така е колега, съвсем вежливо и аз уточнявам. Въпроса е принципен и когато говорят парите за реклама и боговете мълчат. И действително темата вървеше много добре до преди колегата ISHOP да започне да си рекламира вноса. И по точно преди да напиша, че има период на промоция, като тогава моите цени почти се изравниха с неговите по "евтини" цени. Че причината, не е в линка към сайта който съм поместил е повече от видно, този линк е сложен доста по отдавна от моята промоция, в деня в който обявих безплатна доставка, линкът се превърна в проблем. Този линк обаче е удобен поводът да се навре рекламата на ISHOP направо пред очите на хората тъй като човека инвестира, това също ми е ясно. Ако бях написал, че това е моят сайт в Украйна, ситуацията по различна ли щеше да бъде, не мисля...С така наречения ми партньор работим в тясно сътрудничество и поместването на линк има за цел да фиксира цените, да предоставя по пълна и изчерпателна информация от тази която аз бих могъл да дам своевременно. Продажбата на сонди, не ми е основна дейност, правя го единствено, тъй като когато започнах, никой друг не го правеше. Дори и да се направи поръчка към сайта от приложения от мен линк, то аз ще бъда човека доставил на клиента неговата поръчка, тоест, все едно тази поръчка е направена към мен. Седейки и гледайки банера над поста, седя и си мисля че, явно засягам нечии интереси с което съм неудобен в сайта въпреки уверението че съм вежливо посрещнат.....Познавам някой от производителите и търговците в България на търсаческа техника, така че ми е ясно как действат механизмите когато си засегнал нечии интерес. Ако ме изтърпите още известно време, предпочитам да съдействам за закупуването и предоставянето на информация за сонди НЕЛ на колегите. Аз също нямам намерение да влизам в излишни полемики с хора които са пристрастни и да раздувам темата до безкрайност, най сърдечни поздрави и от мен.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #51 -: Октомври 02, 2012, 07:37:24 pm »
Благодаря. Моля само не намесвайте Ishop - Иван Василев нито е повдигал въпроса за сондите, нито за Вас, нито ми се е обаждал, нито ми е писал по този повод. Нито пък сме говорили за някакви изключителни права за реклама в сайта, даже човека не се е възпозвал от някои неща като например специална рекламна тема за продуктите които предлага. Както виждате има теми и банери за какво ли не. Някои са с информативна цел, някои не и не касаят единствено и само Айшоп. По-добре да приключваме полемиката, няма смисъл да откриваме велосипеда.
И да - смятаме да Ви търпим, тука не е детска градина че да почнем "дай си ми куклите, на ти си парцалките".
Mikron металдетектори

Неактивен inti

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #52 -: Октомври 09, 2012, 10:10:17 am »
здравеите,имам вапрос кам по-грамотните в техни4еско отно6ение,НЕЛ СТОРМ на саитаим пи6е 4е става за ф2 ф4 ф5 ф70 ф75 и голд буг,как става това  4удо след като горните модели работят с разли4ни 4естоти,и дали е ДД или МОНО сонда,или Крис Кристоферсон да кайе не6то по вапроса,ив саита на нел пи6е за размера 4е е 12на13,или се касае за техни4еска гре6ка,деиствителня не трябва ли да баде 13на14,благодаря предварително
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 10:29:53 am от inti »

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 738
« Отговор #53 -: Октомври 19, 2012, 08:08:03 pm »
Търсещи сонди за металдектори: FISHER F-5, BOUNTY HUNTER Gold /

Sharpshooter (Снайпер)
Размер: 9,5х5,5
Цена: 121 USD

предлагат ли се тези сонди за ф5
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен inti

• Нов потребител
  • *
« Отговор #54 -: Ноември 03, 2012, 08:45:52 pm »
  ::) ::) ::) ::) ::)
здравеите,имам вапрос кам по-грамотните в техни4еско отно6ение,НЕЛ СТОРМ на саитаим пи6е 4е става за ф2 ф4 ф5 ф70 ф75 и голд буг,как става това  4удо след като горните модели работят с разли4ни 4естоти,и дали е ДД или МОНО сонда,или Крис Кристоферсон да кайе не6то по вапроса,ив саита на нел пи6е за размера 4е е 12на13,или се касае за техни4еска гре6ка,деиствителня не трябва ли да баде 13на14,благодаря предварително

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 738
« Отговор #55 -: Ноември 03, 2012, 09:03:26 pm »
Ф2 и Ф4 ; Ф5 и голд буг ; Ф70 и Ф75 .
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен inti

• Нов потребител
  • *
« Отговор #56 -: Ноември 04, 2012, 08:57:47 pm »
Ф2 и Ф4 ; Ф5 и голд буг ; Ф70 и Ф75 . ::) ::) ::) ::) ::)

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #57 -: Юни 13, 2015, 11:03:39 pm »
Въпрос към по знаещите ,сигурно го има някъде но не го намерих

Сондите NEL Tornado 30 x 33 за Teknetics Delta 4000 с кои модели на  Fisher са съвместими
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1264
« Отговор #58 -: Юни 13, 2015, 11:27:41 pm »
Въпрос към по знаещите ,сигурно го има някъде но не го намерих

Сондите NEL Tornado 30 x 33 за Teknetics Delta 4000 с кои модели на  Fisher са съвместими

Колега nasko75,принципно всички сонди от и за "гръцката серия" на Текнетикс (както и тези от и за Еуротек Про) пасват и работят на Фишер Ф5. Не вярвам НЕЛ-ките да правят изключение. Общото между всички тези детектори освен,че са дело на инженерният екип на F.T.P е и общата им работната честота-7.8кХца. Поздрави !!!
« Последна редакция: Юни 13, 2015, 11:51:04 pm от Araman »
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #59 -: Юни 14, 2015, 12:54:46 am »
Колега nasko75,принципно всички сонди от и за "гръцката серия" на Текнетикс (както и тези от и за Еуротек Про) пасват и работят на Фишер Ф5. Не вярвам НЕЛ-ките да правят изключение. Общото между всички тези детектори освен,че са дело на инженерният екип на F.T.P е и общата им работната честота-7.8кХца. Поздрави !!!
А с ф-2,ф-4 дали ще работят ???
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината