0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
хубав апарат пот 1000 лева е само Маската.
Да колега влади-коин прав си за цената на нов 3+рв. 450,но евро а не лева https://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_50&products_id=152&osCsid=0759cea2047281b1730b681ffae53ab7,не спеколирайте с цената на този апарат,хубав апарат пот 1000 лева е само Маската. За 450 лева 3+рв.нов ако ми намериш ще купя 10
колега несам сагласен сас теб че под 1000 лева е само маската има много бг апарати които са по 500 лева и са сас класи нат маската
Може и да е така,обособете се с примери и тестове,качете някое видео да видим и тогава може и да се усъмня в приказките си.Пождрави
Колега аз със маска работя още когато беше Бандито 1/поне 10 г./ и неми дрънкай разни глупости за форуми и пълнене на глави и т.н. ,дай малко факти и видео ,в нета има доста,в противен случай само лопаме менците напразно
Глупости приказваш Ти, а не Той!Как можа да кажеш че под 1000 лв. няма по хубави уреди от маската..............!? Аз се сещам за една дузина американски, френски и каквито си помислиш, уреди да искаш за под 1000 лв., и то по-добри от Маската....а пък която и да я Тя!