0 Потребители и 20 Гости преглежда(т) тази тема.
Не , той после я праща на дявол да я довърши , първо я купува от лаки ,това са негови думи..
колеги пазете се от пишман маистора dqvol тои е неграмотен самозванец утре ще ка4а снимков матреял за да видите ,за какво става на въпрос и на каква цена и за колко време . направо ще се ужасите . доста по4етох и се попатих от такива маистори . ама това направо изби,рибата
и още нещо, оплакването на детелин е от 28.12.2012 а лъки си продава кита на врачанската енигма на 30.01.2013.не се връзват нещата, не е възможна да става въпрос за един и същ кит, за една и съща машина
Не ЗАМПЕР не става вьпрос за врачанската енигма.Аз сьщо продадох една платка на ЕЛДОРАДО но няма нищо общо с показаната на снимката.Тази на снимката не е мое дело ,не сьм я правил дори не сьм я виждал.
Аз не твърдя , че е същия кит ,направи преглед на предишните му обяви и ще вдиш ,че не му е бил само този кит в продажба.
След като детелин потвьрди ВСЯКА ЕДНА МОЯ ДУМА ЖЕЛАЯ ПУБЛИЧНО ДА МИ СЕ ИЗВИНИШ И ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ ЕДНО ПЛЯМПАЛО -ЧУЛО НЕДОЧУЛО
Детелин е свясно момче и затова му дадох две работещи платки да си упражнява хобито.Ти ПЕТРОНИЙ на кого си помогнал ,на кого си подарил нещо ...говоря за човек непознат от форума....
Колеги(Лаки и Петроний) като ви 4ета постовете ми се струва 4е сте свясни и интелигентни мом4ета,всеки е прав от негова гледна то4ка,щото не знае каква е била идеята на другия.Фактът 4е тази полемика се води в "некоректни" ме убеждава 4е и двамата искате да бъдете то4ни и коректни и да няма скрито покрито-за което ви поздравявам.Затова ви предлагам да опитате да преглътнете това недоразумение и да обедините знания и усилия,и съм сигурен 4е ако го направите ще бъдете доволни,а най доволни ще са вси4ки колеги,които ползват форума по предназна4ение и за които всяко мнение дадено от професионалист е важно.Поздрави