Автор Тема: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"  (Прочетена 233706 пъти)

0 Потребители и 20 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
Re: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"
« Отговор #105 -: Март 02, 2013, 12:58:24 pm »
Не , той после я праща на дявол да я довърши , първо я купува от лаки ,това са негови думи..
не останах с такова впечатление
колеги  пазете  се  от  пишман маистора
dqvol   >:(   тои е неграмотен самозванец   утре ще ка4а снимков матреял  за да видите ,за какво става  на въпрос   и  на  каква цена  :o    и  за колко време . направо  ще  се ужасите . доста  по4етох и  се попатих от  такива маистори . ама това направо  изби,рибата

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
« Отговор #106 -: Март 02, 2013, 01:06:57 pm »
и още нещо, оплакването на детелин е от 28.12.2012 а лъки си продава кита на врачанската енигма на 30.01.2013.
не се връзват нещата, не е възможна да става въпрос за един и същ кит, за една и съща машина

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 826
« Отговор #107 -: Март 02, 2013, 01:20:10 pm »
Не ЗАМПЕР   не  става   вьпрос  за врачанската  енигма.Аз   сьщо  продадох  една  платка на   ЕЛДОРАДО  но  няма  нищо  общо  с  показаната на   снимката.Тази  на  снимката  не  е  мое  дело   ,не  сьм  я  правил   дори  не  сьм  я  виждал.

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 772
« Отговор #108 -: Март 02, 2013, 01:21:28 pm »
и още нещо, оплакването на детелин е от 28.12.2012 а лъки си продава кита на врачанската енигма на 30.01.2013.
не се връзват нещата, не е възможна да става въпрос за един и същ кит, за една и съща машина
Аз не твърдя , че е същия кит ,направи преглед на предишните му обяви и ще вдиш ,че не му е бил само  този кит в продажба.

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #109 -: Март 02, 2013, 01:24:53 pm »
Не ЗАМПЕР   не  става   вьпрос  за врачанската  енигма.Аз   сьщо  продадох  една  платка на   ЕЛДОРАДО  но  няма  нищо  общо  с  показаната на   снимката.Тази  на  снимката  не  е  мое  дело   ,не  сьм  я  правил   дори  не  сьм  я  виждал.
И на кой я продаде ако не е тайна.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
« Отговор #110 -: Март 02, 2013, 01:36:59 pm »
Ето   ПЕТРОНИЙ цялата   истина   и  най  накрая   да  млькнеш.
Направих платката   и  я продадох  на  детелин  бг.При  направата  на  антената и  при  барникането   изгьрмяват   платката  безвьзвратно.Предложих  веднага  да  вьрна  парите  но детелин  каза  че  вината    не  е  моя.ДЯВОЛ  му  предлага  да вьстанови   платката    +  антена   но   вижда  че   е   безвьзвратно  повредена и   му  прави  НОВА  платка  показаната на   снимката   и  антената  от  снимката   като  историята   е  известна  на  всички.Много  гадно  ми  стана за  детелин   и  му  изпратих   още   една  платка  ,която  той  пробва   саМ   и   си  работи   и е  доволен  .Понеже   се  запознахме   и  сприятелихме   той  сподели   че  има  много  мерак  за  рамка  .Направих  му   и  една   платка     БЕЗПЛАТНО  на  делта   пулс и    като  подарьк.Винаги  с  каквото  мога  ще  му  помагам.Ако  имаше  някакви  притенции  кьм мен   щеше  да  ги  каже  открито   тук.Всяка   една  моя  дума  детелинбг  може  да   я  потвьрди  ТУК.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
« Отговор #111 -: Март 02, 2013, 01:43:20 pm »
След   като  детелин потвьрди  ВСЯКА  ЕДНА  МОЯ  ДУМА  ЖЕЛАЯ  ПУБЛИЧНО  ДА МИ  СЕ  ИЗВИНИШ   И  ДА  КАЖЕШ  ЧЕ  СИ  ЕДНО  ПЛЯМПАЛО  -ЧУЛО   НЕДОЧУЛО

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
« Отговор #112 -: Март 02, 2013, 02:02:55 pm »
Аз не твърдя , че е същия кит ,направи преглед на предишните му обяви и ще вдиш ,че не му е бил само  този кит в продажба.
ясно, аз съм се объркал,щото спора тръгна от тази тема https://metaldetecting.eu/index.php/topic,1646.0.html , ама май не само аз съм се объркал
« Последна редакция: Март 02, 2013, 02:06:04 pm от zempar »

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
« Отговор #113 -: Март 02, 2013, 02:29:46 pm »
Детелин   е свясно  момче  и  затова  му  дадох  две  работещи платки  да   си   упражнява   хобито.Ти  ПЕТРОНИЙ на  кого  си помогнал  ,на  кого  си подарил  нещо  ...говоря  за  човек  непознат от  форума....

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #114 -: Март 02, 2013, 02:39:27 pm »
След   като  детелин потвьрди  ВСЯКА  ЕДНА  МОЯ  ДУМА  ЖЕЛАЯ  ПУБЛИЧНО  ДА МИ  СЕ  ИЗВИНИШ   И  ДА  КАЖЕШ  ЧЕ  СИ  ЕДНО  ПЛЯМПАЛО  -ЧУЛО   НЕДОЧУЛО

Ще имаш много здраве , не аз , ти трябва да се извиниш , бил съм плямпало , , аз да съм казал че си шарлатанин , макар да ми беше под езика ,какво от което казах не излезе вярно. Имаме известни (неизвестни не се знае ) две платки продадени на колеги от теб, след което им трябва помощ . Отричаш да си продавал , после изплю камъчето и си призна , за това ли ме наричаш лъжец . Други колеги те защитиха , че си бил точен , може и да е така , но в случая не мога да го потвърдя , ако си оправил нещата добре , обаче е факт че е имало проблеми .

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #115 -: Март 02, 2013, 02:50:23 pm »
Детелин   е свясно  момче  и  затова  му  дадох  две  работещи платки  да   си   упражнява   хобито.Ти  ПЕТРОНИЙ на  кого  си помогнал  ,на  кого  си подарил  нещо  ...говоря  за  човек  непознат от  форума....

Аз за разлика от тебе не правя платки ,  за да подарявам , каквото мога и зависи от мен , на никой не съм отказал . Все пак това ми е хоби , на никой нищо не съм продал , което да съм правил или да съм препродал  .

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
« Отговор #116 -: Март 02, 2013, 03:23:35 pm »
Безнадежден  си...бях дотук.

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
« Отговор #117 -: Март 02, 2013, 03:30:00 pm »
Колеги(Лаки и Петроний) като ви 4ета постовете ми се струва 4е сте свясни и интелигентни мом4ета,всеки е прав от негова гледна то4ка,щото не знае каква е била идеята на другия.Фактът 4е тази полемика се води в "некоректни" ме убеждава 4е и двамата искате да бъдете то4ни и коректни и да няма скрито покрито-за което ви поздравявам.Затова ви предлагам да опитате да преглътнете това недоразумение и да обедините знания и усилия,и съм сигурен 4е ако го направите ще бъдете доволни,а най доволни ще са вси4ки колеги,които ползват форума по предназна4ение и за които всяко мнение дадено от професионалист е важно.Поздрави

Неактивен Mladencho

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 634
« Отговор #118 -: Март 02, 2013, 03:32:19 pm »
Колеги(Лаки и Петроний) като ви 4ета постовете ми се струва 4е сте свясни и интелигентни мом4ета,всеки е прав от негова гледна то4ка,щото не знае каква е била идеята на другия.Фактът 4е тази полемика се води в "некоректни" ме убеждава 4е и двамата искате да бъдете то4ни и коректни и да няма скрито покрито-за което ви поздравявам.Затова ви предлагам да опитате да преглътнете това недоразумение и да обедините знания и усилия,и съм сигурен 4е ако го направите ще бъдете доволни,а най доволни ще са вси4ки колеги,които ползват форума по предназна4ение и за които всяко мнение дадено от професионалист е важно.Поздрави
Съгласен съм с поста ти колега,няма защо да се карат и да спорят,безмислено е
"Животът на човекът е това,което той сам мисли за него"  -  Марк Аврелий

Неактивен Petronii

• Ветеран
« Отговор #119 -: Март 02, 2013, 05:36:58 pm »
Не искам с никой да се карам ,единствено държа на точността ,ако някога съм се заблудил поради някаква причина , не е целенасочено.