Автор Тема: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"  (Прочетена 233570 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

lamas

• Гост
Re: СИГНАЛИ ЗА НЕ КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ "колеги"
« Отговор #75 -: Декември 29, 2012, 07:44:44 pm »
колеги  пазете  се  от  пишман маистора
dqvol   >:( 

Още вчера трябваше да публикуваш снимките!

Неактивен detelinbg

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 112
« Отговор #76 -: Декември 29, 2012, 07:47:55 pm »

Още вчера трябваше да публикуваш снимките!
e   апарт4ето не  бе  при  мен   не са  хубави  снимките    за  да  се види   кашмера

« Последна редакция: Декември 29, 2012, 07:54:02 pm от detelinbg »

lamas

• Гост
« Отговор #77 -: Декември 29, 2012, 08:01:44 pm »
Тука трябва други колеги да се изкажат, но това което виждам наистина изглежда УЖАСНО!

Неактивен detelinbg

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #78 -: Декември 29, 2012, 08:29:34 pm »
[quote author=lamas link=topic=1353.msg16770#msg16770 date=1356804о това което виждам наистина изглежда УЖАСНО!да  така  е  наистина  ама    оставете   пишман  маистора    нека се радва  на 80 те лева  щом  ще  го оправят  в  живота   все пак  коледа е    ........ светли празници  все   
[/quote]

Неактивен detelinbg

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #79 -: Декември 29, 2012, 08:32:54 pm »
пожелавам  на  вси4ки   съфоромци  и  самфорумки да си  изкарат  весели   празници   и  касмет  през новата година   
« Последна редакция: Декември 29, 2012, 08:44:48 pm от detelinbg »

Неактивен detelinbg

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #80 -: Декември 29, 2012, 08:36:29 pm »
пожелавам  на  вси4ки   съфоромци  и  сафомки    да си  изкарат  весели   празници   и  касмет  през новата година  .  не та  злоба  кам никои   тук  кои  както   е   приел  за добре   така е постъпил  весели  празници  на  вси4ки :)

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Публикации: 1007
  • Прогонен
« Отговор #81 -: Февруари 27, 2013, 11:33:04 pm »
Това е темата за некоректни колеги и затова ще напиша мое мнение по въпроса.
Колегата с ник  gun  и от неговите коментари в  : https://metaldetecting.eu/index.php/topic,980.msg21392/topicseen.html#new  се вижда с просто око че прави и продава платки и готови детектори.Според мен системните му нападки и оплюване във всички мои теми е резултат от не лоялна конкуренция целяща да оплюе и компроментира правените от мен неща.Няма как да не е ястно че прави детектори с цел продажба. Мисля че всички негови коментари спрямо мен са безпочвени и с цел нелоялното ми отстраняване от форума.Всеки умен човек четящ коментарите му спрямо мен и това че продава и той ще изясни намеренията му.Според мен деиствията са НЕКОРЕКТНИ меко казано.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 11:51:32 pm от emoxristov »

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 677
« Отговор #82 -: Февруари 27, 2013, 11:47:05 pm »
Аз машините които правя не ги правя със цел продажба.Със което мисля изчерпвам обвиненията към мен.Приятна вечер.

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Прогонен
« Отговор #83 -: Февруари 27, 2013, 11:56:58 pm »
Да бе 12 платки .Направил си пет еднакви апарата за лично ползване.Ти за баламурници ли ни имаш или за малуумни.По добре си мълчи и си пиши с твоите хора дето се хвалите из всички теми един друг.Ние не сме прости.Това че пишеш след мен и плюеш във всяка една тема е показателно за това което целиш.Престани да се занимаваш с мен ,тя твоита работа е вече ясна.Това е НЕКОРЕКТНО.

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #84 -: Февруари 28, 2013, 12:29:01 am »
Христов аз ако тръгна да продавам машини няма да поръчам 12 платки а поне 100 или 200 за да намаля себестоноста на машината. И да не отворя аз приказка за теб в тази тема защото тогава никои няма да си поръча нищо то теб.И мисля че всичките ми коментари по твоята работа са били градивна критика и във помощ на потребителите. Лека вечер.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 12:36:41 am от gun »

Неактивен Mladencho

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 634
« Отговор #85 -: Февруари 28, 2013, 12:29:22 am »
Да бе 12 платки .Направил си пет еднакви апарата за лично ползване.Ти за баламурници ли ни имаш или за малуумни.По добре си мълчи и си пиши с твоите хора дето се хвалите из всички теми един друг.Ние не сме прости.Това че пишеш след мен и плюеш във всяка една тема е показателно за това което целиш.Престани да се занимаваш с мен ,тя твоита работа е вече ясна.Това е НЕКОРЕКТНО.

Емо оливаш честно.
"Животът на човекът е това,което той сам мисли за него"  -  Марк Аврелий

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3272
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #86 -: Февруари 28, 2013, 01:13:45 am »
Това е темата за некоректни колеги и затова ще напиша мое мнение по въпроса.
Колегата с ник  gun  и от неговите коментари в  : https://metaldetecting.eu/index.php/topic,980.msg21392/topicseen.html#new  се вижда с просто око че прави и продава платки и готови детектори.Според мен системните му нападки и оплюване във всички мои теми е резултат от не лоялна конкуренция целяща да оплюе и компроментира правените от мен неща.Няма как да не е ястно че прави детектори с цел продажба. Мисля че всички негови коментари спрямо мен са безпочвени и с цел нелоялното ми отстраняване от форума.Всеки умен човек четящ коментарите му спрямо мен и това че продава и той ще изясни намеренията му.Според мен деиствията са НЕКОРЕКТНИ меко казано.

Колега Емо Христов, би ли дал линк към тема където колегата Gun продава правени от него металотърсачи? Щото темата е за некоректни продавачи, а досега не съм видял колегата да продава апарати шир-потреба.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #87 -: Март 01, 2013, 08:31:20 pm »
Христов очаквам извинение от теб точно тук.

Неактивен emoxristov

• Ветеран
  • Прогонен
« Отговор #88 -: Март 01, 2013, 08:36:22 pm »
Извиняваи .Нека работим заедно а да не си пречим.Нека направим този хубав форум полезен а не да го обърнем на сериал.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 826
« Отговор #89 -: Март 01, 2013, 08:40:10 pm »
А  аз  очаквам   извинение  от  ПЕТРОНИЙ.Сбърка  ме  с  друг  човек  и  ме   обвини безпричинно.