0 Потребители и 98 Гости преглежда(т) тази тема.
колеги пазете се от пишман маистора dqvol
Още вчера трябваше да публикуваш снимките!
пожелавам на вси4ки съфоромци и сафомки да си изкарат весели празници и касмет през новата година . не та злоба кам никои тук кои както е приел за добре така е постъпил весели празници на вси4ки
Да бе 12 платки .Направил си пет еднакви апарата за лично ползване.Ти за баламурници ли ни имаш или за малуумни.По добре си мълчи и си пиши с твоите хора дето се хвалите из всички теми един друг.Ние не сме прости.Това че пишеш след мен и плюеш във всяка една тема е показателно за това което целиш.Престани да се занимаваш с мен ,тя твоита работа е вече ясна.Това е НЕКОРЕКТНО.
Това е темата за некоректни колеги и затова ще напиша мое мнение по въпроса.Колегата с ник gun и от неговите коментари в : https://metaldetecting.eu/index.php/topic,980.msg21392/topicseen.html#new се вижда с просто око че прави и продава платки и готови детектори.Според мен системните му нападки и оплюване във всички мои теми е резултат от не лоялна конкуренция целяща да оплюе и компроментира правените от мен неща.Няма как да не е ястно че прави детектори с цел продажба. Мисля че всички негови коментари спрямо мен са безпочвени и с цел нелоялното ми отстраняване от форума.Всеки умен човек четящ коментарите му спрямо мен и това че продава и той ще изясни намеренията му.Според мен деиствията са НЕКОРЕКТНИ меко казано.