0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Да така е при Сорекса, ти избираш на коя честота да работиш, но и на Майнлабите също можеш да избереш на ниски или високи честоти да работиш, като си поиграе човек с ръчно наместване на каналите.Експлорера и Трака мисля, че ще превъзхождат Сорекса на средно и силно орудена почва, но не съм правил сравнение и само предполагам.
Малко несериозно ми се струва
Колега пишеш глупости за уроденото съм съгласен но за минерализацията нещо си в голяма грешка ас работя със сигнум и при мен почвите са от средна минерализация до супер тежка нямам никакъв проблем на тежката почва има извеждане извън резонанс на честотата и работи супер вземете си научете вазможностите на машините недейте писа на изус глупости.Поздрави.
България не е Бургас и Странджа и не цялата територия на страната е уродена. Сорекса работи перфектно имах възможност до работя 2 дни на Поморие тази година , работи си добре на черния пясък.
Пишете наизуст .Ела да работиш на брега на Дунав – целия бряг е баластра и всеки камък си пее своя песен, да не мислиш че не се работи и че не се вади , само руди и минерали са ви на устата. Научете си апаратите или си подбирайте апарати за вашия район и това е. Ако мислите че определен апарат не става за вашия район не си го купувайте.Сорекса е добър апарат и изказвания от рода на " не става" са несериозни.
---